mandag, september 04, 2006

MAC har endelig åpnet!


I dag fikk Norge sin første MAC-disk. About time! Jeg har mast om det flere ganger tidligere her i bloggen, helt fra den januardagen da jeg så en plakat i vinduet på Glasmagasinet med noe som kunne minne om en skisse av en MAC-stand. Og nå, over åtte måneder senere, er den altså her. Jeg var innom en tur og sjekket forholdene, og de var ikke helt ferdige med byggingen ennå. Men det gikk fint an å handle. Jeg kjøpte en khol som jeg har vurdert lenge - Phone Number, en mørk grå med en bitteliten anelse lillashimmer. Den er mørk, men softere enn helt svart. Perfekt.

Det som ikke er så bra, er at de ikke kommer til å ha et "Back to MAC"-program. B2M er et slags resirkuleringssystem der du kan levere inn seks tomme/oppbrukte hylser/flasker/etuier som det har vært leppestift/foundation/øyenskygge e.l. i, og få et produkt helt uten kostnader. Jeg spurte damen, og hun sa man måtte til USA eller England eller Tyskland for å gjøre dette. Veldig synd; det er et smart konsept som vi panteglade nordmenn kunne nytt godt av.

Anyway, jeg vet ikke om dette stedet er så bra for lommeboka mi. Fordelen nå er at man ikke har dårlig tid når man står ved en MAC-stand lenger - man kan tenke i dagesvis før man eventuelt bestemmer seg for å kjøpe noe. Det er ikke som når man er på reiser og må bestemme seg NÅ, og kjøper altfor mye, eventuelt ingenting fordi man blir paralysert.

Jeg sjekket forøvrig ut Viva Glam VI - altså den sjette leppestiften i Viva Glam-serien, hvor inntektene går til AIDS-forskning. Den var litt for kobber-aktig og brun for min smak. Jeg holder meg til IV og V.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så bra at de endelig har kommet til Norge! MAC er yndlingsmerket mitt. Har ikke prøvd et eneste produkt derfra som jeg ikke har vært fornøyd med.

Glamourbibliotekaren sa...

oh yes, de er kjempebra! Bare så synd at mange av dem er Limited Edition. Jeg har flere som jeg elsker og som ikke er å få tak i lenger.

Caroline sa...

Jippi! Leste i et eller annet blad for en stund siden at de var kommet, og lurte veldig på hvor. Da får jeg legge turen innom der om ikke altfor lang tid:)

Anonym sa...

Jeg er ekstatisk. Jeg så standen på mandag, men rakk ikke innom før de stengte. Men neste gang jeg er i byen er det ingen bønn.

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: I know, jeg har vært i en tørkeperiode i flere år nå der jeg ikke har hatt veldig trang til å kjøpe ny sminke, men på mandag kjente jeg kroppen våkne til liv igjen! :-)

Populære innlegg