fredag, februar 02, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Krem- og leppestifttips


Hei ! Tusen takk for flotte og glamourøse sider med mye lekre tips og god inspirasjon!! Jeg lurer på om du kan anbefale noen dagkremer for "voksne damer"(40!!) med fet/kombinasjonshud? Spør man om råd i parfymerier sier de at man må bruke antiage-kremer, og at kremer for min hudtype passer for tenåringer. Kanskje du kan anbefale både dagkrem og antiage pleie som vil passe en fetere hudtype?
Har du også noen glamourøse tips når det gjelder lyse lebestifter i fersken og rosa ? Jeg har mørkt hår og lys hud.
Ha en fin dag! Hilsen Ine


Hei!
Når det gjelder dagkremer, vil jeg anbefale deg å gå til en hudpleier og få en dyprens. De har definitivt best ekspertise på å finne den kremen som passer til akkurat din hudtype, mye mer enn en selger i et parfymeri som bare tar en rask titt. Jeg er glad i det meste fra Decleor, men det er jo individuelt. Det finnes mange fine kremer som er verdt investeringen, men det viktigste er å få hjelp til å finne den ene som passer akkurat deg, uten å måtte prøve mange forskjellige. Derfor er det smartest å gå til ekspertene.

Jeg har ikke testet ut så mange lyse leppestifter, men de jeg har prøvd (evt. eier selv) og som jeg liker, er MAC Syrup (rosa), MAC Viva Glam V (ferskenrosa), MAC pervette (rosa), Chanel Aurora (rosa) og Chanel Key Largo (rosalilla). MAC får du kjøpt på Glasmagasinet i Oslo, Chanel får du kjøpt litt overalt.

Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
För fetare hud kan i vartfall ajg rekommendera en olja (ja!) från apoteket i Darolys-serien, de har också andra bra produkter. Kan inte klara mej utan.. Och Chanel har en Hydra Serum Lotion som är väldigt god, pumpflaska, de har också en krämvariant men jag tycker den har alltför lite fukt i den. Ofta har de som är för fet hud för lite fukt (mattande)och de gör då lite nytta, även om de kallar sig Hydra Super Moist eller liknande. Kan också rekommendera MD Formulations crem m fruktsyra.

Populære innlegg