tirsdag, mars 27, 2007

Finn stilen: April


Påskestemning i denne collagen - umulig å unngå! Gul jakke fra J. Crew som minner litt om Chloés gule swing coat. Jeans med en anelse sleng og retro-feel fra Anlo, loafers med hæl fra Tod's, veska er Chloés bay bag, som etterhvert har blitt en gjenganger her i bloggen (jeg synes den er en perle blant alle andre it-bags, som veldig ofte har en tendens til å være gresselig stygge). Novelist-solbriller fra Anthropologie, gul tjukk kantete bangle fra Accessorize, stripete lang trøye fra H&M, og YSLs Rive Gauche-parfyme som er retro og flott skulle passe bra.

8 kommentarer:

Anonym sa...

nydeleg! sjølv har eg tatt på små fine maryjanes og kjole (med kashmircardingan, så varmt er det ikkje!!) vårdagen i ære.

Anonym sa...

Fin bag fra Chloé, men dessverre styggdyr :\ £957.45 hos net-a-porter. Funderer på å bestille en bag fra www.kooba.com, men klarer ikke helt å velge. Vi trenger helt klart flere gode veskebutikker her til lands, jeg liker ikke LV (og Elgin er litt for stor) :)

Silje sa...

Nydelig er ordet ja! Takk for bejaende tips!

-Silje

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Mary Janes og kjole hoeres veldig fint ut! :)

Peanut: Ja, Chloebagene er grisedyre. Jeg liker heller ikke LV, boooooring, og vi skulle definitivt hatt bedre veskebutikker i Norge. Jeg er ingen merkefreak men vil jo ha kvalitet, og det faar man sjelden paa de billigste kjedebutikkene. Den forrige veska jeg kjoepte paa Morris, royk to minutter etter at jeg gikk ut av doera foerste gang jeg brukte den...

Silje: Thanks! og vaersaagod!

Anonym sa...

Vi vil ha mer, vi vil ha mer! Flere collager, er De snill:)

Glamourbibliotekaren sa...

Nå nå, tålmodighet er en dyd! :)

Anonym sa...

Endelig noe med J.Crew:)Etter min oppfordring? I såfall var det veldig hyggelig av deg å lage en collage! Ha en fortsatt glamorøs uke.

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, nei, som nevnt tidligere har jeg vært innom J.Crew flere ganger, men det er vanskelig å bruke klærne deres i collager fordi det alltid er en modell inni dem :) Denne jakka fant jeg imidlertid på en annen nettside, og da kunne den brukes.

Populære innlegg