mandag, mai 14, 2007

Finn stilen: 17. mai


Det er tid for å pynte seg i altfor tynne klær og fryse hele dagen i regnet! Det er mao snart 17. mai. Glamourbibliotekaren foreslår følgende antrekk: Hvit kjole fra Chloé, blå fin retro jakke med halvkorte ermer fra See by Chloé, hvite sko med tjukk hæl også fra Chloé, rød veske fra Marc Jacobs (såvidt jeg kan huske), Givenchys L'Interdit-parfyme er vårfrisk og fin, røde lepper fra Dior, og hvite perler i ørene fra Accessorize. Så får man heller ha ulltrøye innom kjolen.. eller holde seg innendørs. I allefall der jeg skal feire dagen!

17 kommentarer:

Stjernesøkeren sa...

Alternativet er vel å ha på seg en bunad med flere lag ull og lin - og smelte i sola :)

Anonym sa...

bunad er ellers en nydelig klesdrakt, spesielt på 17 mai (og dersom det er litt kaldt, er det ennå bedre!). Håper mange fikk med seg cecilia bartoli i går, det var helt fantastisk. Ståpels.

Anonym sa...

Hadde jeg skulle være hjemme i Norge 17. mai hadde også jeg kommet til å ha på meg bunaden min. Men nå rømmer jeg heller landet og kobler av langt vekk fra unger som hyler om iskrem, og nyter heller livet i London. ;)

Jenny B sa...

Vilket fint collage! Så smakfullt att använda norska flaggans färger, utan att det ser ut som utklädning till ett sportevenemang. Ett gäng med kompisar till mig skall ta bilen från Stockholm till Oslo på onsdag eftermiddag, för att vara mer och fira med er. Heja Norge!

oxi sa...

Veldig fint dette med bunad, men for oss noe mindre privilegerte som ikke har det, hørtes denne tynne ulltrøyen under ut som en genial ide! Skal definitivt kjøre trikset under yndlingskjolen og ellers krysse fingrene for at termometeret vil krype over 10C her i Trondheimsregionen... Takk igjen til glambibl.!

Anonym sa...

rømmer også landet denne gangen, og tilbringer dagen i biarritz... men må nok innta store mengder pølser og is, dagen i ære ;-)

Anonym sa...

Ble faktisk litt nostalgisk av denne collagen. Det er ganske mange år siden jeg feiret 17. mai sist. Kanskje neste år? Et alternativ er jo ambassaden i København.

Har lyst på den veska!

Glamourbibliotekaren sa...

Bartoli nei, ikke med de stive prisene i Konserthuset... Dessverre. Får heller trøste meg med platene hennes i dag.

Snåta sa...

Jeg synes nå bunad hører 17.mai til. Hva mener nå glamourbibliotekaren om bunad? Uglamorøst?

Anonym sa...

veldig fin collage! Jeg, som ikke har, og ikke vil ha bunad (ví finnes!), syns denne dagen faktisk er litt vanskelig nettop på grunn av kombinasjonen finkjole og ofte kaldt vär! Har heldigvis noen pene tynne ullundertröyer fra Italia som skal plukkes fram! Takk for tipset! Hipp hipp fra söta bror (skal på skansen og se på dyr på torsdag, tar en titt på toget også för jeg finner en bar)

Glamourbibliotekaren sa...

En venninne av meg hadde her om dagen en helt nydelig svart ullundertrøye med lange ermer og blonder i utringningen under en cardigan. De virkelig fine (og litt dyre) ulltrøyene kan helt sikkert brukes under finklær og se ut som a million dollars!

Anonym sa...

Ullundertøy fra norske Vera&William anbefales absolutt. De koster en del, men med riktig vask så varer de omtrent evig. Så hjelper det jo også at designet er gjennomført gammeldags, som gjør at man føler seg så fin! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt, de er knallfine.

Linda K sa...

grattis grattis på 17 maj! säker på att du ser så fin ut som outfiten på bilden antyder :D

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk! :) Ikke noe Chloé her nei, mye mer casual enn som så! :)

Anonym sa...

Tips til folk som har lyst til å grine over prisen på de vakre habittene fra Chloé; veldig lik hvit kjole (ikke den i collagen, men en med knapper foran fra Chloé) hos Massimo Dutti i Hegdehaugsveien.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk! :)

Populære innlegg