torsdag, juli 26, 2007

En liten enquete


Jeg stjeler frekt og freidig fra Lipglossbitch og stiller mine kjære lesere følgende tre spørsmål:

1. Om du skulle anbefale en virkelig klokkeren favoritt, hvilket produkt skulle det være?
2. Hvilket produkt vil du virkelig advare mot, altså ditt dårligste kjøp noensinne?
3. Hvilket produkt har du vært trofast mot lengst?

Mine svar:
1. E45 bodylotion, en parfymefri og lett og myk lotion som forhåpentligvis blir å finne i Norge snart - var det ikke sånn at Boots skulle åpne her over sommeren?
2. Clinique tretrinns-system - riktignok kjøpte jeg bare bittesmå reisestørrelser og det er ti år siden, men det er virkelig det verste jeg har vært borti. Tonicen stinker neglelakkfjerner og jeg vil aldri noensinne la noe sånt nærme seg huden min igjen.
3. Coco Chanel, min elskede signaturduft i snart 15 år.

Hva er deres favoritter / antifavoritter? Svar gjerne i egen blogg, eller i kommentarfeltet.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy! Spennende å få se andres yndlingsprodukter og merker!

Her er mine svar:

1. Max Factor Masterpiece Max mascara - det er den desidert beste mascaraen jeg har hatt.

2. Har ikke vært så veldig uheldig, men Dior sine neglelakker er etter min erfaring ikke verd prisen. De sitter utrolig dårlig!

3. Laura Biagiotti's parfyme "Roma" - har brukt den i mange år nå.

Anonym sa...

Hm. dette var vanskeligere enn jeg trodde :)

1. Decleor sine produkter, spesielt Hydra Floral ansiktskremen.

2. Her kunne jeg ha lista opp mye, men tror jeg må nevne to ting.

Hårspray fra Elnett (joda, alle sier den er best), men den lukter jo helt grusomt! Så inni h.. sterkt også.

Clinique sitt tre-trinns-system. Gikk på samme smellen som Glamourbibliotekaren :)

3. Her er det også to ting, som jeg nok har brukt like lenge. Nemlig Lancome sin Flextencils Mascara (som het Extencils når jeg kjøpte den første gangen) og Clinique sin rosa øyensminkefjerner.

Anonym sa...

1: Sånn generelt: mascara. Spesifikt: Shiseido hudpleie

2: CLINIQUE.... enough said..

3: hmm... kanskje jo malone dusjgele... helt klart en favoritt!

Anonym sa...

1. Clarins Beauty Flash Balm.
2. Som hos så mange andre, gjorde huden min fullt opprør med Cliniques tretrinnssystem.
3. YSLs Touche Eclat.

Bokomaten.. sa...

Oh! Vilken rolig uppgift!!

Klockren favorit.. Så många men Clinique 7-day scrub creme är den enda som fått bort mitt teatersmink när jag spelat.

Sämsta är utan konkurrens ett hårmedel min frisör övertigade mig om att jag absolut behövde förra året.. Sulle ge det volym hela dagen, blev bara fettigt, smutsigt och platt hela dagen. Kommer inte ihåg namnet men kollar hemma ikväll och lägger upp på bloggen. Totalvarning. Dyrt var det också.

Sedan, det jag alltid använder är Isadoras superbilliga urbra ögonskuggor! Och jag återkommer alltid till Max Factor 2000 calorie mascara. Hyr dyra och roliga Hypnose från Lancome el Clinique difinicile är så lägger jag ändå på ett lager 2000 när jag verkligen behöver lite extra kick......stor synd på så fina mascaror.:)

Anonym sa...

1. Kanebo flertrinnssystem. Litt for dyrt for tiden, men dukker nok opp på badet igjen.

2. Enig med glamingeniøren: Elnett lukter så fælt at jeg blir flau når jeg sitter på t-banen. Ellers synes jeg YSL Touch Eclat er oppskrytt, det ser iallefall ikke bra ut på min hud.

3. Løst pudder fra Dior.

Anonym sa...

1. Laura Merciers foundations, spesielt oil-free varianten for combo-hud. Chantecailles produkter er også verdt en titt om man har veiene forbi et utsalgssted; ingen lipglosser i verden er så bra som deres! Guava og Nectar-farvene passer "nordisk, lys hud" godt.

2. Generelt vil jeg si at hudpleie er noe man ikke kjøper hos parfymerier, men hos hudpleieren. Loven om komparative fortrinn gjelder her!

3. Jeg er ikke så trofast til hverken makeup eller hudpleieprodukter. Men jeg har en signaturduft- Mademoiselle fra Chanel. Får stadig komplimenter på denne som gjør at den kommer til å være med meg langt inn i fremtiden!

Anonym sa...

Til frekkasbibliotekaren:
Som min bedre halvdel sa det, nytter ikke hvor mye dyr parfyme du tar bak ørene. Hårsprayen overdøver alt!

Men jeg må få lov til å legge til en ting på punkt 3. Eigh Hour Cream fra Elisabeth Arden. Tenk at jeg glemte min uvurderlige all-purpose krem!

Anonym sa...

1) Den røde Eight hour creme leppepomade fra Elisabeth Arden eller Kanebos 38C Silk Performance maskara
2) Model Co sin spray tan. Lukter sykt ekkelt, og blir skjoldete. På en god nummer to kommer ModelCo sin self-tan-fjerner. Den ekle fargen ble bare ikke borte...
3) Har vært trofast mot Kanebos fler-trinns-system siden 2004. Rekord for min del. :)

Jenny B sa...

1. Helena Rubinstein Collagenist Eye Zoom, en jättebra ögonkräm.

2. Lancome Hydra-Zen Neurocalme ansiktskräm, som blev riktigt dålig och svider på min hud sedan de omformulerade den i vintras.

3. Lancome Effacernes concealer mot mörka ringar under ögonen har jag använt i 13 år!

Anonym sa...

1. KMS Hairplay paste up spray. Bare så synd at de har forandret på lukten - jeg likte den gamle...

2. Dreamy Hairspray som ble kjøpt fordi den er lav nok til å gå inn i hylla på badet. Er drittlei superhøye stylingflasker som må stå på kanten av vasken. I likhet med Elnett kryper denne inn i nesa og blir der. Men Elnett har da den fordelen at den virker!

3. Palmolive Naturals shower milk Almond. Elsker både lukt og konsistens og har brukt den siden den kom. Hver gang de går tom i butikkhylla får jeg angstanfall ved tanken på at den kanskje har gått inn.

Mors datter sa...

Først: Fine, fine bloggen! Vært fast leser lenge, stor fan.
Dernest, fav produkter:

1. Kérastase Elasto-curl serien. Prøver andre merker med ujevne mellomrom men kommer alltid tilbake til Kérastase.

2. Ingenting jeg prøvd fra Clairins funker for meg.

3. Exfoliance clarté fra Lancôme - (ansiktspeeling) og Biotherms Biosource clarifying tonic og rensemelk har vært med meg i årevis. Clinique roll-on og juicy tube nr 17 er andre klassikere.

Spis, løp, les sa...

1: Redken Extreme-serien. Redder håret etter at badeferien har gjort sitt beste for å ødelegge lokkene.

2: kms california addvolume balsam. Sitter fast i håret og lar seg ikke skylle ut. Hodebunnen klødde og håret ble klumpete.. Utrolig ekkelt!!!

3: Chanel Inimitable mascara. Ingen over, ingen ved siden! jeg er ikke trofast når det gjelder produkter, med unntak av juicy tubes fra lancome. De er fantastiske!

Anonym sa...

1. Clarins Beauty Flash Balm. Ingen over, ingen ved siden. Den redder rett og slett dagen etter en lang kveld. Min andre favoritt, Guerlain Meteorites pudderkuler, er også en skikkelig ansiktsløfter!

2. Nydelig pudderdåse med kvalitetspudder inni, fra Kanebo. Dessverre og til min store overraskelse INGEN mulighet for refill. Dårlig signal fra "grønne"og "renere enn renest" merke Kanebo!

3. Chanel-parfyme: begynte med nr 5, har fortsatt med Allure og har nå Allure sensuelle som favoritt. Mmmmmm

Hilsen Måneståle

Anonym sa...

Jippi, lister er gøy!
Her er min:

1. I.D. Bare Minerals consealer - en fantastisk consealer i pudderform. Dyrt og man må i tillegg kjøpe egen dyr kost, men det er verd hvert øre! Dekker perfekt rundt øyne og f.eks. kviser, uten at det vises i det hele tatt. Jeg sverger på at smårynkene rundt øynene er borte etter at jeg begynte å bruke denne.

2. Clinique Clarifying Lotion. Hadde brukt såpa og ansiktskremen en stund, alt var ok. Begynte så å bruke tonic'en, fikk straks minst 20 småkviser i ansiktet, huff!

3. Biotherm Baume Corps Nutrition Intense - fabelaktig bodylotion! Lukter nyyydelig av aprikos og er helt perfekt for tørr vinterhud. Et must!

Anonym sa...

Artig!!

1. Anbefaler Maybellines Great Lash maskara, Benefits Hollywoodglam til kinnene, i.d Foundation loose powder (om mulig kjøp i U.S til 1/3 del av prisen)
Hårspray: H&Ms Proffs i bag size. Billig, effektiv og tar liten plass.

2. Diorshow og Bad Gal(benefit) mascara, og en fra YSL. Får aldri til disse "super-mascaraene". Se forøvrig punkt 1.

3.Chanel Allure
Men også Kiehls lip balm og Elizabeth Ardens Eight hour (lært av min mor)

Adder et fjerde punkt;-)
4. Neste produkt jeg skal prøve/kjøpe: Clarins Beauty Flash Balm (Alltid hørt så mye bra om det, aldri kjøpt)

Anonym sa...

1. Kinerase GEntle Cleanser; mild og oppklarende ansikstvask for oss med sensitiv hud

2. Clinique tre-trinns system; helt enig med glam bibliotekaren -det er som å smøre inn huden med negllakkfjerner...forferdelig

3. i.d. Bare Escentuals pudder; bare herlige mineraler og med solfaktor 15 - går aldri et sted uten den

wine-fueled narcissism sa...

1. i.d bare minerals foundation. Den beste foundation jeg noen gang har prøvd! Den roer ned huden, demper rødme, dekker perfekt, er heeelt naturlig og ser helt naturlig ut. Fantastisk. Verdt hver en krone.
OG, Dermalogica sine hudpleieprodukter. Active Moist, Special cleansing gel og multivitamin toner er alt man trenger for en strålende hud. Jeg har aldri kviser lengre! Natulig og rent. :)

2. CLINIQUE TRE-TRINN!!! Jeg har jobbet deltid i parfymeri i 6-7 år, og jeg har prøvd m-y-e forskjellig. Brukte tre-trinns systemet i et års tid, og opplevde aldri at det 'ble bedre etter at det ble verre'. 4'ern fjerner neglelakk og det bør si sitt. Sikkert bra for de med ekstremt grov og fet hud, men ikke for noen andre.

3. Chanel Chance-parfymen, Nivea barberskum for sensitiv hud og Redken Extreme serien, særlig anti-snap leave in kur.

Anonym sa...

1. Lash Wand fra modelco. En genial, liten sak, som har gjort underverker for mine rette, tunge vipper. Den blir oppvarmet bare ved å trykke på knappen, men presser den inntill vippene, og vippene holder seg i en glamorous bue hele dagen ! I tillegg sliter den ikke på vippene, og er veldig enkel å bruke! :D Virkelig verdt å prøve, den er fantastisk.

2. Må vel si pudderrougen fra Body Shop. Har vært trofast Bodyshop kunde i år, men denne holdt virkelig ikke hva den lovet. Fargen er fin med en gang, men det spiller egentlig ingen rolle, når den forsvinner i løpe av 3 minutter. Ikke fornøyd :S

3. Har alltid vært trofast mot Cocoa lipcare fra body shop. Fantastisk lukt, og gjør underverker for vintertørre lepper. Løp å kjøp :D

Populære innlegg