mandag, juli 23, 2007

Revlon makeup


Det ser ut til at Revlon makeup er på vei ut i Skandinavia. Åhléns i Stockholm selger det ikke lenger, og i Cubusbutikkene her i landet står det et stort 50%-skilt på Revlon-stativene. Revlon, Maybelline, Max Factor og L'Oreal regnes for "budget"-merker i USA, med priser på rundt $5-$8 pr produkt. I Norge har prisene ligget på over det dobbelte, men så har vi heller ingen riktig billige sminkemerker med kvalitet her. Ergo regnes de fremdeles som "billig-merker". Men nå skal de altså slutte å selge Revlon, så jeg anbefaler å ta en tur til nærmeste Cubus for å sjekke hva som finnes. Jeg har flere av deres Super Lustrous-lipglosser, som er blant de beste lipglossene jeg noensinne har prøvd - ikke sticky og klissete, bare myke og fine med lekre farger. Eyelinerblyantene er veldig holdbare. Og en del av skyggene er fine, samt neglelakkene. Hva foundation og pudder og sånt angår, har jeg ingen anelse. Men nå er det i allefall tid for å hamstre, om dere skulle ha noen favoritter.

Jeg kjøpte en mørkegrønn eyeliner, en SL-lipgloss i fargen Glossy Rose, en colorstay øyenskygge i fargen Sterling Grey, og en blank basecoat-neglelakk.

I tillegg en tur innom H&M hvor jeg endte opp med en Isadora-øyenskygge i fargen Icy Khaki og en Maybelline-mascara. Moro med litt budget-shopping i blant; disse merkene går jeg nesten alltid forbi.

Også prøvde jeg en Nina Ricci-parfyme som en av dere spurte meg om en gang - "Nina" heter den - og jeg synes den er helt ok, veldig ordinær fruktig parfyme, og ikke noe jeg kommer til å investere i. Altfor lite unik, altfor lite nesevennlig for min allergiske glamourgemal.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ang. parfyme - prøv "Angel" damer...
Dyr, men verd hver krone!

Glamourbibliotekaren sa...

tjæææh... hehe, kan ikke si meg helt enig i det. Fikk overdose da ALLE brukte den for omtrent ti år siden ;) Men smak er jo heldigvis individuelt!!

Populære innlegg