fredag, oktober 05, 2007

Glamorøs fredag


Oh what a beautiful morning! Vær hilset, kjære lesere! Glamourbibliotekaren er casual (som vanlig) i jeans og paris-kasjmir, men har høstens hit på neglene - nemlig
Chanels Tulip Noir. Dessuten MACs leppestift Viva Glam IV, som alle burde ha! (merk nummeret - det er bare nr 4 som er fin, de andre er litt for brunaktige). Og morgengave-diamanter i ørene...

Dagen skal brukes til å høre på alle de vidunderlige plater som ligger på bordet mitt - og jeg har allerede begynt med Bachs kantater for første og andre søndag etter påske (!), spilt inn av John Eliot Gardiner og Monteverdi-koret. Og det aller beste: Når jeg forlater jobb i ettermiddag, har jeg fri en hel uke!


Ha en fin fredag!

11 kommentarer:

gladbibliotekaren sa...

Ganske casual idag, men har Chanel rouge noir på tærne iallefall! God helg!

pip sa...

Veldig glamorøs fredag i dag! Skal være forlover i et bryllup og har funnet fram kjolen fra Paris. I formiddag blir det sminking og andre forberedelser før vielsen i ettermiddag. Etterpå blir det champagne!

Bokomaten.. sa...

Här satsas på en en traditionell bibliotekarie-look med grå klänning med knyt i halsen och en grå stickad tröja till det. Hårknut, pärlor i öronen och l´eau d´issey bakom dem för en smygande doft...;)Känner mig urtjusig.:)

Lene sa...

Åh, her er det lite glamour i dag. Sykler til jobb i treningstøy, og da jeg skal være alene på kontoret i hele dag så forblir treningsklærne på..

I ettermiddag skal det pakkes for i morgen tidlig venter Milano med opera og glamour :)

God helg!

Kaisa sa...

Corp chic i dag. :) Inspirert av den sorte kjolen som ble nevnt for noen dager siden, har jeg min versjon av den. Er fra et australsk merke (Cue) som man ikke får kjøpt utenfor Australia. :( Altså sort, smal 50-tallskjole, med asymetrisk halsåpning og fancy krage. I tillegg brune strømpebukser med hullblondemønster, brune loafers, og beige cardigan i silke og ull. Ingen neglelakk, men rød trut. :)
Helgen vil nok gå med til å tømme en del skap før visning neste helg, og muligens også finne igjen ting som ble gjemt i hui og hast i går før fotografering av leilighet.

Glamourbibliotekaren sa...

Gladbibliotekar: Rouge Noir på tærne er godt som gull! :)

Pip: Oi, den glamourfaktoren er det vanskelig å overgå! Ha det fint!

Bokomat: Du høres snygg ut!

Lene: Du har sikkert friske røde roser på ditt kinn etter sykkelturen, og det er jo absolutt glamourøst! Milano høres fristende ut..

Kaisa: Litt misunnelig på den kjolen..

Juristen sa...

Jurister er mer eller mindre tvunget til glamorøse hverdager, og fredag er intet unntak! Grått skjørt, grå cardi, perler, sølvneglelakk, rød lebestift, røde sko og Chanel no 5:-) Helgen skal benyttes til maks utnyttelse av nydelig høstvær, ny, engasjerende bok (Schopenhauer- anbefales) og middager. God helg!

Nanne sa...

Passelig fredagsglamorøs i dag i mørkegrå, klassiske bukser, sort v-halsgenser og champagnefarget silkebluse. Sorte høyhælte støveletter og øreringer i matt gull. Diskret sminke med muldvarpfarget øyeskygge og "nude" leppestift.

Har feiret en kollegas fødselsdag med kaffe og deilig kake - det var deilig å slippe unna kontoret en halvtimes tid!

Har virkelig lyst til å innføre "glamorøs fredag" her på jobben, men de andre jentene er stort sett praktiske småbarnsmødre eller friluftsfolk, og er ikke så opptatt av dette med glamour....jeg får bare fortsette for meg selv og håpe at de kanskje lar seg inspirere :)

Anonym sa...

mer causal enn glam i dag egentlig, men i morgen blir det stor feiring med glamour i store bokstaver. Gleder meg! Med et stadig trangere budsjett og stadig større bebis-mage er hverdagsglamour en voksende utfordring...

Miss Moneypenny sa...

Akk, ikke så glamorøs fredag, men får ta det igjen lørdag. Dette er virkelig en blogg til inspirasjon for en Glamourøkonom...

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Jeg har også Chanel No.5 i dag - det glemte jeg kanskje å skrive i alt virvaret!

Nanne: Ja, de blir sikkert inspirert og overgir seg nok til slutt! :)

Anonym: Casual glam er også glam! :)

Miss moneypenny: Velkommen hit!

Populære innlegg