torsdag, oktober 04, 2007

Operaprogrammet


Åh! Den nye operaens første sesongprogram er klart! Og det er mye fint! Her kan det lastes ned. På hovedscenen blir det flere norske operaer - en splitter ny, nemlig "jorden rundt på 80 dager" av Gisle Kverndokk, blir første oppsetning. Senere kommer Hjalmar Borgstrøms Thora, som er en relativt nyoppdaget opera, kun framført noen få ganger. Utover 2008-2009 blir det Don Carlos, Tornerose, Porgy and Bess, La Clemenza di Tito, Valkyrien, Flaggermusen, Don Quixote, Svanesjøen - i tillegg til konserter med store dirigenter som Simon Rattle, Daniel Barenboim, Neeme Järvi, og Cecilia Bartoli, Les Arts Florissants og Bryn Terfel osv. AAAAAAH, jeg gleder meg sånn! ENDELIG har Oslo et sted å ta i mot de store sangere og musikere!!

(bilde fra operaens hjemmeside, opprinnelig fra Snøhetta)

4 kommentarer:

Britt sa...

Opera er fantastisk. Eg og nokre av jentene mine har kjøpt billetter til "Carmen" i Grieghallen om 2 veke. Har du nokon forslag til korleis ein bør kle seg på opera? Eg har vore på opera før, men "berre" generalprøve. Denne gongen har vi lyst å virkelig pynte oss, men kva passar seg til ein opera?
Vi er forresten studenter heile gjengen så budsjettet begrensar seg. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Kle deg i noe du føler deg fin i og som er komfortabelt både å sitte og stå i! I pausen vil man jo gjerne stå eller vandre litt rundt. Jeg har skrevet litt om antrekk til slike helaftener før, bl.a. her og her. Det er jo selvfølgelig en fin anledning til å bruke kjoler, særlig når det handler om Carmen og Spania! Hva med noe svart og rødt? :)

SnøHetta sa...

i bakgrunnen på det arkitektbildet du bruker av operaen ser vi "høy natur". Hva er det; kan Nesodden være så dominerende???

Glamourbibliotekaren sa...

Snøhetta: Det er vel Ekebergåsen, tenker jeg!

Populære innlegg