torsdag, november 29, 2007

Advent på glamourkontoret


Slik ser det ut på glamourkontoret en tidlig morgen! Det vil si - riktig så Las Vegas er det nok ikke; jeg får skylde på et litt halvdårlig mobilkamera. (Pærene rundt skjermen er egentlig veldig små)

Men taklampen er slukket og lampen i vinduet er tent, teen er i gang, en liten hyacinth og noen kastanjer pynter opp bordet.

Ha en fin dag, kjære venner!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh åh! Så heldig med eget kontor! Vi er 30 i åpent landskap, og man kan ikke engang skru av lyset over sin egen pult :-/... Men vi skal ha adventsmarkering med kalender og kulturelle innslag hver morgen. Det hjelper jo også litt på tusmørket. Ha en fin adventstid!

Anonym sa...

Skjønner hvordan du har det "anonym". Vi er 60stk i åpent landskap, med sinnsykt sterke lamper hengende over hodet. I tillegg er persiennene nede, så jeg får ikke sett åssen vær det er ute engang. Håper jeg får meg jobb med eget kontor engang. Men i mellomtiden skal jeg hvertfall kjøpe meg en liten kalender til å ha på pulten:D

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, jeg er usedvanlig heldig som har eget kontor. Heldigvis har man begynt å gå bort ifra åpent landskap igjen, etter div. undersøkelser om at det skaper mer stress enn samarbeid (som kanskje var tanken?). I min jobb er vi helt avhengige av å kunne ha det helt stille, så hvis noen så mye som nevner ordet landskap, begynner jeg umiddelbart å spikre faner og varsle kamp.

Anonym sa...

Men ohiii vad fint! Så där vill jag att mitt min hörna med dator och allt sånt där ska se ut. Glammigt som fasen och inte ett dugg tråkigt. Ska kanske blinga till datorn min lite? :D

Glamourbibliotekaren sa...

Kajsa: Ja, gjør det! Både Granit og Ikea har slike lysranker, så det er bare å dandere dem rundt skjermen! :)

Populære innlegg