lørdag, desember 01, 2007

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1

Velkommen til Glamourbibliotekarens adventskalender!

I luke 1 finner vi mandariner. Det er en stund siden de kom i butikken, men jeg har forsøkt å vente lengst mulig for å ikke "jinxe" julestemningen. Men nå er det på tide å hamstre! Særlig fordi det er første søndag i advent i morgen. Da må man ha mandariner. (Og lys! Glem ikke lys!)

Legg mandarinene i en kurv, en fin skål eller på et fat, og sett den på bordet som en dekorasjon. Fyll på etter behov...


8 kommentarer:

Anonym sa...

De oransje små sitrusfruktene i butikkene i dag er ikke mandariner, men klementiner.

http://www.aftenposten.no/jul/article1565460.ece

Etter at jeg ble oppmerksom på denne artikkelen klarer jeg ikke å la være å påpeke dette hver eneste gang jeg hører eller ser noen omtale frukten.

Glamourbibliotekaren sa...

jojo, men det er litt av en jobb å klare å forande på et så innarbeidet begrep som mandariner :-D Jeg har kapitulert forlengst.

Anonym sa...

Du vet det sikkert, men en populær moteblogger som er omtalt i siste nr av Kamille, tipser om bloggen din i en liten "beste bloggtips"-liste :) Moro!

Ha en finfin advent!

Amélie

Glamourbibliotekaren sa...

jajamen!! Det er kjempemoro. Jeg blogget om det på torsdag(?) da jeg leste om det på nettsiden hennes og syntes jeg kunne ane min egen adresse på bildet hun hadde scannet... Måtte løpe ut og kjøpe bladet. Stas!

Anonym sa...

Ojsann! Det hadde gått meg hus forbi :) Du er så produktiv, at jeg har visst ikke greid å få med meg alt fra de siste dagene!

Veldig moro! Du fortjente den omtalen!

Am.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! :)

Ida sa...

Jeg sier som andre her, det heter klementiner ;) hehe... som kommende bibliotekar føler jeg også for å opplyse litt ;) For ett kall...

Glamourbibliotekaren sa...

Ida: Hehe. Jo. Man vet jo at det EGENTLIG heter klementiner. Men jeg klarer bare ikke å venne meg til det :)

Populære innlegg