onsdag, januar 09, 2008

Dagens sko


Platåsandaler med kraftige hæler i 70tallsstil er fint til feminine kjoler og tjukke strømper. Disse er fra Marc by Marc Jacobs.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sånn (nesten) helt utav det blå: du viser oss fine kjoler, sko og lager collager, du skriver om parfymer og vesker og alt det andre som hører med, likevel shopper du nesten aldri, sier du.

Hvordan får du det til? Hvordan klarer du å ikke la kjøpehysteriet ta overhånd, a la "jeg kommer til å bli mye lykkeligere om jeg kjøper den kjolen!"? Må du overbevise deg selv, eller er du bare slik?

Å ikke gå i butikker eller lese moteblogger/blader hjelper nok litt, men..

Jeg har hatt fin økonomi som leietager, men ettersom jeg nå skal betjene et digert lån kommer det til å gå kraftig ut over min koseshopping, og jeg kjenner at jeg gruer meg litt..

Anonym sa...

Kanskje nettopp derfor - at katalogtitting og det at hun er så kreativ selv gjør at hun får utløp for behovene uten koseshopping? Og at det som blir kjøpt er skikkelig gjennomtenkt.. Jeg vurderer å endre kallenavn fra "glamnovise" til dronningen av bomkjøp..

Glamourbibliotekaren sa...

Lene: Jeg tror jeg gjør dette til et glamourspørsmål, hvis det er ok for deg! Det er et ganske sentralt spørsmål, og jeg vil gjerne svare ordentlig på det.

Glamnovise: Du er forsåvidt inne på noe!

Populære innlegg