onsdag, april 02, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Milano


Hei glamourbiblern! For en flott blogg:-) Nå har jeg ramlet inn så mange ganger ved en tilfeldighet, og jeg har funnet ut at jeg skal gjøre det til en vane. Jeg lurer på om du har vært i Milano, og om du har noen shoppingtips. Tenker da spesielt på outlet-salg for oss vanlig dødelige;-)
Hilsen Anya



Hei! Hyggelig at du vil gjøre det til en vane! Jeg har ikke vært i Milano, men skulle gjerne tatt en titt på katedralen der. Jeg hadde en gang en studievenninne som hadde bodd der og jobbet som modell, og hun mente også at katedralen var høydepunktet! Men Milano er jo kjent som en mote- og shoppingby, så jeg tror vi får overlate spørsmålet til shoppeglade lesere. Kom igjen!

mvh Glamourbibliotekaren

2 kommentarer:

Mari sa...

Mine to ikke-shopping-tips for Milano: Inngang til museet der Nattverden henger må bookes lang tid i forveien! Det holder ikke å komme et kvarter før stengetid, det prøvde jeg... Og operaen skal visstnok ha et flott museum. Som var stengt da jeg var der. Men kirka kom jeg inn i, og opp på taket - anbefales:)

Anonym sa...

Katedralen er definitivt et must i Milano, da den er utrolig vakker! Den er faktisk også et bra utgangspunkt for shoppeglade sjeler.. til ventre for den finner man La Rinascente (et luksuriøst handlesenter), samt- Galleria Vittorio Emanuele II (overbygget handleområde med designerbutikker og kaféer, men også rimeligere merker som Massimo Dutti). Bra og litt billigere shopping (spesielt sko) finner man området rundt Porta Ticinese. I tillegg er Brera området med sine små idylliske sidegater (man finner ikke så mange slike i Milano) vel verdt et besøk. og er man først i dette nabolaget bør man absolutt ta turen bortom Corso Como. Dette er en forholdsvis kort, liten gågate med en del butikker og restauranter/kaféer, men høydepunktene er definitivt is-baren (beste isen i Milano!!) og Corso Como nr 10 (konseptstore med kafé, restaurant, eksklusiv designbutikk og en rimeligere bokhandel med musikkavdeling -- eies av søsteren til redaktøren av italienske Vogue og en opplevelse i seg selv).

God tur!

Populære innlegg