fredag, juni 20, 2008

Glamorøs disputas-fredag


God morgen alle sammen!

Ukene går så fort, det er jo helg nesten hele tiden! Denne arbeidsdagen blir svært kort, for om bare få timer skal min kjære svigerinne holde forelesning og forsvare sin doktorgradsavhandling. Da blir det kjole og hæler og PhD-glamour! Inntil da er glamouren noe casual; jeans og glamourgemalens cardigan (tok feil i forbifarten), og et forsøk på å få bølger i håret (men vinden gjorde sitt beste for å glatte dem ut på vei til jobb). Men Coco Chanel er på plass, fine øredobber og lekre rosa negler - så jeg er forsåvidt halvveis i grooming-prosessen.

Ha en fin dag, mine venner!

p.s. Glad midsommar til alle svensker! Jeg tenker å se SVT-overføringen fra feiring på Gotland... mysigt!

p.s.2. Og gratulerer så mye til bloggleser Guri S som står brud i dag!!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Glad midsommar og god helg alle sammen!

Jeg stiller i casual antrekk i dag også, beige chinos og en svart tynn "bestefargenser". Neglene er knallrosa (Essie Calypso) og livner opp antrekket.

Dufter godt og sommerlig av Estee Lauder Bronze Goddess gjør jeg også.

Sola skinner og snart er det helg!

Anonym sa...

Ble vekt av frisøren i dag som ringte og sa at frisøren min var blitt syk. Kjente at jeg fikk litt sånn; NOOO, dere kan ikke mene det. Men så ringte dem tilbake 5min etterpå og sa at dem hadde blandet meg med en annen kunde, så frisøren min var frisk som en fisk. Så i etttermiddag blir det bleking og klipping. Etter jeg er ferdig der må jeg på jobb. Foreløpig ligger jeg i sengen i min vintage, babyblå nattkjole. Har ikke planlagt dagens antrekk, men må hvertfall ha på kjole/skjørt.

Anonym sa...

God morgen! Eg kryssar fingrane for svigerinna, disputasar er stas og spennande. Her er fredagen heilkvit, hekla genser med kvit singlet under og bukser. Mine trufaste blondesko frå Ecco skal snart få seg ein rens, men det måtte duge i dag.

På leppene har eg ein "bengalakk" frå Max Factor (nr. 175), men den vert mjuka opp og ser deilig ut med Estée Lauders High gloss "rose" oppå. Helga skal gå med til ingenting, og litt pakking for dei to som skal henholdsvis til Hudøy og på korpstur til England.

Ie sa...

Glamourbidraget fra meg denne fredagen får være at jeg har bestilt meg en 3-pakning baggu bager i glade farger :-)

Forsov meg = veldig casual

Perler i ørene og D&G The One var alt jeg rakk som kan minne om glamour.

Anonym sa...

Glad Midsommar =)
Bosatt i Norge kan det kännas trist att inte få dansa kring majstången, ha blommor i håret och äta sill och färskpotatis. Men när jag tänker på snålblåst, fylla och kladdiga tårtor känns det som det kan kvitta ;)
Jag firar min fredag genom sommaravslutning på yogastudion med 2 timmar yoga, meditation och chanting. Därefter knytkalas! =)
God helg

Anonym sa...

Våknet akkurat med en sutrete baby på armen, så jeg slang på meg en hvit lang tunika fra Zara. Eneste glamorøse med den er at den er kjøpt i Barcelona ;-).

Resten av dagen er også på babyens premisser, men min nye Anya Hindmarch veske (som er uber-glamorøs, sjekk Cooper) skal nok få luftet seg litt.

Takk for påminnelsen om at det midtsommer i Sverige idag, alle svenske venner har dermed fått hilsen!

Jenny B sa...

Något av det lyxigaste jag vet är en ledig förmiddag! Jag har ätit en lång frukost över morgontidningarnas kulturbilagor, och skall sätta mig i solen och läsa i Bergtagen en stund. I eftermiddag får jag besök av en vän.
Glad midsommar!

Anonym sa...

Fineste bildet av Audrey!

Sitter og skriver bok med ei venninne, og ute leker barna, og oppi andre etasje ligger kona og reparerer etter teatereksesser i går. Tegner til å bli en finfin fredag!

Anonym sa...

Svart fra topp til tå i litt usikkert vær. Vide høyvannsbukser i lin, og lett kroppsnær overdel med v-hals og 3/4 erme. Mørk brune, (passerer fint som svarte) flate sandaler.
På venstre hånd en diger, indisk sølvring med svart stein. På høyre de sedvanlige forlovelses- og gifteringene i hvitt gull + minidiamant :-). Tilnærmet fransk manicure gjør fingrene delikate.
Jeg dufter deilig av "L", øyelokkene er Lancome-grå og munnen diskret knallrosa.

Tvitvi til hun som disputerer og grattis til bruden fra meg også.

God helg!

Anonym sa...

Hei og god midstommer til brødrefolket!

Her halvcasual glamour med olabukser som er høye i livet,solgul bluse med sløyfe i halslinningen og off-white cardigan. Høyhelte peep-toes, perler i hørene og Guerlain bak ørene kompletterer look'en.

Planene for helgen er minimale, det er veldig deilig!

Gode ønsker om en finfin helg til alle!

Anonym sa...

Disputas-fredager burde det være flere av, særlig når man er invitert til fest etterpå! Her øser regnet ned, og skyene ligger tunge og grå over midtsommerhimmelen. God anledning til å lufte min fine, nye regnkåpe (virket som en sikrere investering enn badetøy denne sommeren). Parfyme fra Elizabeth Arden og perler i ørene.

Denne helgen sjekker vi inn på hotell i egen by. Badekar, romservice og teaterbesøk venter. O lykke!

Anonym sa...

Jeg skal ut og reise, så hittil er glamouren lagt i kofferten! Jeg skulle gjerne hatt med min runde vintage hattekoffert fra ebay, men det praktiske vinner... reiseantrekket blir tunika fra oasis, tights og ballerinasko :)

Anonym sa...

glad midsommar til broderfolket, har selv vært en del over og feiret med stang og sill og nubbe. det er fin feiring :)

her virker det slett ikke som det er sommer, så idag ble det hvit. vid bluse og smale jeans sammen med grå skinnjakke og skjerf(!). j'adore er snart tom så jeg idag, det betyr at det er på høy tid å finne (minst) en erstatter. gleder meg til å snuse litt i jacob aalls gate, takk for tipset!

Anonym sa...

Det er helt ok å være tilbake på jobb etter å ha tilbrakt halvannen uke "hjemme" i Frankrike - særlig når solen skinner! Jeg er iført Den Lille Sorte, cardigan, elegante 20-tallssko og ditto smykker, Chanel rouge noir, og ny Serge Lutens-parfyme. Den er fantastisk nydelig:-D Helgen vil vel bli som ferien var; bøker, musikk, noen løpeturer- avslappende, med andre ord!

God helg, god midtsommer og lykke til alle som skal i ilden på enten den ene eller andre måten:-)

Anonym sa...

Jeg pakker for en liten venneturné i helgen - skal reise med tog og det liker jeg godt! Lite forutsigbart vær, så mye forskjellig i kofferten, mens jeg pakker drikker jeg Revolution-te, dufter av Washington Tremlett sin Black Tie - visstnok en herreduft - nydelig rose i den. Iom at det er sol akkurat nå er antrekket kjole og sandaler. God helg og gratulerer til Guri og til doktoranden:-)

Anonym sa...

Gratulerer til Guri S, du er nok mest glamorøs av alle i dag!
Og lykke til til glamoursvigerinnen.

Inspirert av Glamourbibliotekarens "Kan man ha for mye blått"-post, stiller jeg i dag i støvblå posete topp med fin utringning og store ermer, mørkeblå smale jeans og min japanske blå vårjakke. Ingenting i samme blåfarge, så jeg antar at det funker. På føttene bryter jeg det blå med små sølvfargede ballerinas med orange streker, og på neglene har jeg korallfarget neglelakk. Litt ulikt meg selv slo jeg til med en touch av Nantucket Briar Rose fra Crabtree & Evelyn. Den har blå blomster på flakongen.

Plan for helgen: Muligens jobbe, og så vaske og rydde klær. Og kanskje baderomsskapene. Evt være i solen, hvis været holder seg.

Anonym sa...

Har vært på tur med min mor i dag.
Satt ute ved en veikro og koste oss med jordbær, is og brus i solsteiken:)
Antrekket er casual. Svart bukse, lillamønstret tunika(yndlingsplagget), flamingo på neglene og coco mademoiselle parfymen.

Krysser fingrene for glamoursvigerinnen, og gratulerer så mye til brudeparet i dag.

Ønsker alle en riktig god helg:))

Anonym sa...

Laaaang bytur med sambuar og lillesøster i dag. Endte med nokre nødvendigheter og ein lang blå cardigan med knyting i livet. Perfekt til å tulle seg inn i når eg seinare i somar skal nyte lange kveldar på ei brygge på Sørlandet!

Ny cardigan kombinert med kvit, tynn bomullsgenser inni og blå dongeribukser, Perleøyredobbar i øyrene og nye Asics joggesko på beina. Luktar godt av Chance frå Chanel og har i.d. makeupen på!

Resten av kvelden går med til litt huslege sysler og eit håp om å finne noko spanande på tven i kveld. Formen blir litt prega av eit regnfullt vestlandsver og joggeturen blir stadig utsatt... Ellers blir helga brukt til eit prosjektarbeid og fjelltur! Litt baking til moderens bursdag på søndag må også til. Hurra!

Gratulerer til brura og kryssing av fingrane for svigerinna!

Glamourbibliotekaren sa...

Ingeniør: Mmm, Bronze Goddess! Tror det er årets så å si identiske versjon av den fra i fjor som jeg har, Azurée Soleil.

Randi: Haha, for et kaos! Bra det endte godt..

Innkjøper: Bengalakk = de som sitter bom fast? :)

Ie: Perler og parfyme er jo absolutt glamourfaktorer!

Yoginimaria: Glad midsommar! :)

Hege: Barcelonatunika er glamour, samme hvor sutrete babyen er!

JennyB: Ja, formiddager er det beste med fridager!

Tomas: Høres fint ut!

Hagenpåhytta: Diskret knallrosa liker jeg også - ikke selvlysende, men heller ikke til å ta feil av. Eller hur?

Grace: Jeg synes det høres ut som hel-glamour!

LaurenB: Den nybakte PhD'en spanderte middag på fin restaurant etterpå! Helt klart, det burde være flere disputasfredager :)

Frøkna: Ok, men ikke la det praktiske vinne neste gang! :) Kofferten høres for fin ut til å ikke brukes!

Lene: Snus i vei, håper du finner noe du liker!

Juristen: Avslappende helg er det beste!

Kjerstif: Herredufter kan være riktig fine på damer. Jeg stjeler glamourgemalen sine rett som det er..

Kaisa: Høres kjempefint ut! Nantucket Briar er en gammel kjenning av meg også.

Glampl: Jordbær og is.. mm.

Austen: Cardigans er et must om sommeren. Gratulerer med ny!

Populære innlegg