tirsdag, juli 08, 2008

Finn stilen: Ferie - New York


New York om sommeren er faktisk i varmeste laget. Jeg foretrekker vår eller høst, for da er ikke luftfuktigheten så høy og sauna-aktig. Om vinteren kan det være bitende kaldt igjen... Men mange reiser dit nå i sommerferien, og da kan jo følgende collage kanskje være til inspirasjon:

Dagtid: Skjørt med vidde fra New Look, tank top med haier på fra Stella McCartney, behagelige klassiske Keds (gode sko er et must!), aviators, Citrus&Basil avkjølende body splash fra Bath&BodyWorks, stor veske fra Fossil.

Kveldstid: Operaen har sommerstengt, men følgende antrekk passer til mange måter å tilbringe aftenen på - restaurant, konsert, jazzklubb, hva som helst: Den lille sorte i en lett og blomstrete versjon fra Little Jo by Gail Elliott, svarte Manolos, Eau de Cartier, perler fra Tiffany's, og en mørkerød clutch fra Betsey Johnson.


(Et tips: Når deodoranten ikke gjør nytten sin, kjøp body talc og dryss det over hele deg før du går ut.)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Fin collage! Jeg kom fra NY for fem dager siden, hadde bare to dager der og det var for lite men ga absolutt mersmak. Vi rakk bare litt sightseeing med buss og båt, Central Park, Macys og diverse deilig mat :-)Kan skrive under på det med varmen... Neste gang skal jeg reise om våren, bli lenger og få med litt mer utenom turistløypa!

Anonym sa...

flott collage som vanlig! jeg har et lite, og fulstendig uglamorøst tips til varme dager - til de av oss som ikke alltid har body talc tilgjengelig. jeg bruker potetmel - det absorberer fuktighet som et trekkpapir, aldeles uten å lage melballer.

Anonym sa...

Å, der skulle eg gjerne ha vore. Neste sommar skal vi kanskje bytte hus med ein familie i East Hamptons, så då blir det New York på meg og. Eg har ikkje vore der sidan juni 2001, men sluttar aldri å lengte dit.

Anonym sa...

Jeg skal til NY i august. Det blir nok varmt, men det er enda varmere da jeg skal til Karibien etterpå.

Flott collage! Det gjør at det begynner å krible av reisesommerfugler i magen min!

Anonym sa...

Den vesken var lekker... akkurat noe sånt som jeg ser etter. Men er det en utgått modell? Kan ikke finne den på Fossil sine hjemmesider.
Ellers flott blogg - jeg følger med daglig. En inspirasjon i hverdagen! :-)

Siv Jane sa...

Hei

For en fantastisk kjekk blogg du har - oppdaget den nettopp - har litt rolige dager på jobb nå i ferien og da blir det tid til litt blogglesing :o)
Kommer nok garantert til å "titte" innom deg så ofte jeg kan.

Sunniva sa...

Ah New york! Men jeg ville nok tatt med meg enda ett par sko i tillegg til keds'ene i og med at keds'ene har helt flate såler. De er behagelige noen timer, men neppe en hel dag med vandring på harde fortau i new york. (: Jeg ville satset på et par sandaler med god demping, ikke at det er så pent, men dumt å la ferien bli ødelagt av vonde ankler og knær. (:

Glamourbibliotekaren sa...

Korist: Ja, to dager holder ikke! :)

Barbro: Takk for tipset!

Glamourinnkjøper: Hamptons høres ut som en bra idé.

Kjersti: Ja, det er nok like trykkende varmt i august også. I Karibien er det kanskje litt mer vind, i allefall ved sjøen?

Maiken: Se under vesker for menn! "Mason duffle" heter den.

Siv Jane: Takk for det! og velkommen hit.

Sunniva: Klart, selv har jeg alltid med minst fire par sko dit! Joggesko, masaisko, sandaler.. osv. Dette er jo bare eksempler på et par antrekk, ikke en fullstendig pakket koffert, hehe.

Anonym sa...

Jeg er helt enig - New York om sommeren kan være veldig varmt - spesielt med tanke på hvor mye man ender opp med å vandre rundt i gatene. Jeg var der i slutten av juni for 4 år siden, men da var det heldigvis ok temperaturer (20-25 grader + jeg kom direkte fra 35 grader og 80%+ luftfuktighet i New Orleans...) Neste gang jeg skal tilbake satser jeg på vår eller høst.:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Suzanne: Så morsomt, da var vi der samtidig! Det tok et par netter før vi forstod hvordan ACen i leiligheten funka... oooh varmt. Men faktisk, vi var der i september året etter, og da var det akkurat like varmt! 29 grader og 70-80% luftfuktighet.

Baron von Bulldog sa...

Det eneste som fungerer som deodorant i NY er den gamle originale amerikanske deodoranten SURE. Den limer huden og tetter porene som cement. Men husk å vente før du tar på klærne... det blir lett hvite flekker hvis man får deo på stoffet. Bare ett litet tips i sommervarmen :-)

Baron von Bulldog sa...

... glemte det jeg egentligen skulle skrive; nemlig at jeg elsker dine collage :-)

Baron von Bulldog sa...

tips for dere som skal til NY i sommer (har akkurat kommet hjem derfra) ikke bruk dyre penger på hotell, lei noens leilighet i ferietider, det er både billigere og hyggeligere. sjekk citylights agency, seriøs agentur som formidler leiligheter over hele Manhattan i alle prisklasser.

Glamourbibliotekaren sa...

Baron: Takk, takk og takk! Den deodoranten høres skummel ut, haha.

Baron von Bulldog sa...

Den er skummel, kjære deg :-))) Men den funker!

Populære innlegg