onsdag, august 27, 2008

radka


Fin artikkel om Radka Toneff i Dagbladet i dag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den likte jeg! Og for en fantastisk sanger. :-D

Anonym sa...

Denne har lenge vore ein fast gåve-cd frå vår familie, saman med Det bor en liten baker med Eldbjørn Raknes og Christian Wallumrød, som blir gitt til barn. I tillegg har vi vel slite ut tre sjølve. Fairytales er magisk, eg får ståpels berre eg tenker på den. Dobrogosz har gjort ein del spennande ting i ettertid, både sang og piano-plater med flinke svenske damer og ting for kor.

Anonym sa...

Opplevde Steve Dobrogosz på konsert for en tid siden. Bortsett fra Bono er han kanskje den mest karismatiske artisten jeg har sett "live" - og han så knapt på publikum. Samspillet mellom han og Radka Toneff på Fairytales er bare magisk.

Anonym sa...

Dette var den aller, aller første jazzplata jeg skaffet meg. På ungdomsskolen hadde jeg Radkas gamle musikklærer, som henledet vår oppmerksomhet på denne perlen. The moon's a harsh mistress var soundtracket til kjærlighetssorg og generell tenåringsdepping.

Glamourbibliotekaren sa...

Skriversken: Ja, en helt egen stil som veldig mange har lært mye av i ettertid!

Innkjøpar: Absolutt, f.eks. den med Jeanette Lindström!

Anne: Ja, de var som skapt for hverandre musikalsk, tror jeg.

Katrine: Gjett om! Jeg begynte også å høre på henne på ungdomsskolen. For ..eh.. 17 år siden. Digresjon: Hør "The moon's a harsh mistress" med Glen Campbell, eller hvorfor ikke med Jimmy Webb, som har skrevet den. Veldig fine de også!

Anonym sa...

Glamourinnkjøparen: "Det bor en liten baker" er en perle!
Glamourbibliotekaren: De er fine de også, men det er noe eget ved Radka, da. We go back a long way;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja selvfølgelig :) Men det er moro å høre låten sånn som den opprinnelig var, og sånn som Radka hørte den før hun gjorde den selv.

Populære innlegg