torsdag, august 21, 2008

Weleda dusjkrem med sitron


Denne setter et forfriskende preg på morgenen med en himmelsk duft av ekte sitron! Biodynamisk dyrkede ingredienser, ingen skumle kjemikalier eller parabener, bare naturlig og fint og økologisk. Sitronolje skal være bra for konsentrasjonen og stimulerer også blodsirkulasjonen. Noe å tenke på når jeg en gang skal begynne å jobbe igjen etter ferien... 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så latterlig lettpåvirkelig er jeg at låste kassa, styrtet inn på nabobutikken (helsekost) og kjøpte med meg en tube...Kjenner jeg er full av forventning nå, kombinert med takknemlighet over at det ikke var en Chanelveske eller lignende du anbefalte. :-D

Ane sa...

Hvor får man kjøpt denne herligheten?

Glamourbibliotekaren sa...

Helsekostbutikker!

Anonym sa...

Du har så rett! Jeg har brukt denne nå en ukes tid, og den er rett og slett herlig. Jeg er nesten sitronnarkoman til tider, og da er denne helt perfekt, bortsett fra at jeg godt kunne tenkt meg litt mer skum.
Neste gang kan det godt hende jeg prøver den med rose, forresten. Rose er også deilig.
Fikk du/dere med en sånn liten prøvetube med 'Birken' dusj-peeling? Det fikk jeg. Den er forsøkt, dufter også grønt og sitronaktig og helt nyyyyydelig, men kunne vel vært hakket mer 'brutal' i skrubbeeffekten etter min smak.

Anonym sa...

Ikke en prøvetube i sikte...:(

Glamourbibliotekaren sa...

Fikk ikke noen tester jeg heller. Men jeg har sniffet på den bjørkeoljen (sikkert samme duft som peelingen), og det frister veldig.

Anonym sa...

Akk, Weleda bruker dessverre ganske mange ingredienser som til tross for sin økologiske naturlighet også er ganske kraftige allergener, så jeg har måtte gi dem opp. Hvis man har sensitiv hud bør man prøve seg fram forsiktig.

Anonym sa...

Ja, noen produkter inneholder mye konsentrerte oljer som enkelte lett reagerer mot, og jeg har til dels dårlig erfaring med merket, blant annet med en leppepomade som gav med ilske blemmer på leppene. Men samtidig har jeg også veldig bra erfaring: da barna mine var babyer brukte jeg bare Weleda calendula krem som "sink"-salve, for bedre krem til sart babyhud tror jeg knapt kan finnes! Anbefales herved til alle nybakte mødre! :)

Anonym sa...

Jeg er svært glad i weledas dusjsåper, og har lavendel, og en annen, som jeg ikke vet hva er på norsk (trollhegg?). De er nydelige.

Populære innlegg