fredag, oktober 31, 2008

Glamorøs fredag


Vær hilset!
Helgen er svært velkommen, etter en musikalsk turbouke som har vært veldig fin - men uten særlig tid til å sette seg ned og glo rett ut i luften. Eller til å vaske klær, for den del. I dag skal jeg kjøpe blomster. I morgen diverse ærender, og deretter kommer en liten venn på 5 på besøk. Planer for helgen: Tegne, bake boller, dokketeater...

Dagens glamoureffekter: Twinings Blackcurrant, hodet fullt av musikk etter en glimrende iPodliste på vei til jobb, en ny og relativt anonym men allikevel fin parfyme fra Yves Rocher (jeg fikk et anfall av nostalgi for noen uker siden, og bestilte...) - og en myyyyyyyyyyk kasjmirgenser.

Nuh: Glazunov.

Tschüß!

Og forøvrig: Skal dere kjøpe én låt på iTunes i dag, la det bli Sergio Mendes & Brasil '66 sin "Cinnamon and clove". (den versjonen ligger dessverre ikke på youtube)

28 kommentarer:

Mammadamen sa...

Hei,
vi er snart på vei til trilletur i Frognerparken, og lilleprinsen min er nybadet og glamorøs i hvit ulldrakt. Selv har jeg på yndlingsjakken i blå fløyel fra Karen Millen. Og i halsen: barselgavediamantene fra pappaen. For mer fredagsglamour blir det innkjøp av byens beste blåbærpai før båtturen hjem. Og i morgen blir det jazz på Hellviktangen gård og kunstkafé her på Nesodden. Anbefales!

God helg!

Fornuftig forsker sa...

Lav glamourfaktor her foreløbig, men espressomaskinen på jobb er tilbake i ny inkarnasjon (den gamle gikk i stykker) og dagen er påbegynt med deilig espresso og Jo Malones Pomegranate Noir-parfyme (brukes omtrent annenhver dag). Det blir også frisørtime i lunsjen. Joda, det blir nok en fin dag, og jeg tror jeg skal ta eksempel av deg, Glamourbibliotekar, og kjøpe blomster idag. Livet er vel ikke så verst, tross alt, og takk for at du minner oss på det!

fru winther sa...

Her blir det aktiv helg, for vi skal pusse opp gjesterommet- bokhyllene der må demonteres og bøkene settes midlertidig på loftet.Og siden jeg er bohandler er det MANGE bøker det er snakk om.*ser for seg bulende bicepser*. Glamouren denne helga kommer til å bestå av en runde for å se på tapet, og så tenkte jeg å kjøre litt hvetebakst-glamour på søndag. I dag stråler jeg på jobb, iført bestemor Duck-aktige nye skoletter fra Camper (verdens søteste prikkemønstrede fòr!), Shalimar bak ørene og deilig kosemose-tunika i flanell. God helg, glamorøse gjeng!

Bokomaten.. sa...

Idag är det glamour så det förslår! Lov på skolan där jag jobbar så det är lugnt o skönt och man kan sitta och njuta av en kopp katte och en smörgås vid datorn och lyssna på Önska i Svenska P2 (önskeprogram för klassisk musik). Lovely! Slutar dessutom tidigt och planerar att sitta en stund på något kafé och läsa en glammig tidning och planera helgen. Ikväll blir det filmmaraton med lite klassiska rysare (är ju ändå Halloween) och lite kakbak, och i helgen sedan är det till att gå på husvisning.. kanske sommarstuga på gång längre fram.. För att fira den barnlösa fredagen har jag en Malene Birgerinspirerad svart klänning på mig och pärlor i öronen. Lancômes Miracle bakom öronen doftar ljuvligt.:) trevlig helg på er allihop och hoppas du får ett trevligt besök glamourbibliotekarien.. muta med godis.. brukar föräldrarna uppskatta.;-)

Smilla sa...

Glamourøs fredag ble i dag startet med en enkel cappucino hos den lokale baristaen på hjørnet, etterfulgt av noen sider av siste Damernas (som har øko-tema i dette nummeret. Anbefales!). Antrekket er i det hele tatt enkelt, sort og stramt, og med oppsatt hår for anledningen.
God helg!

Anonym sa...

Här slår glamourfaktorn i taket när mannen kommer hem idag efter ett halvår utomlands.

Anonym sa...

endelig fredag! meget etterlengtet etter at forrige helg ble tilbragt i feberrus. glamouren idag består av skjørt, ny ullsinglet som både er pen og praktisk, chloè på halsen og røde kinn. i kveld skal jeg drikke vin, spise mørk sjokolade og se nytt på nytt, i morgen skal jeg feire bursdagen min på etterskudd på feinschmecker! dette blir ei fantastisk helg :)

Snåta sa...

Lite - eller ingen glamour - her ennå... Er syk med rusten stemme her. Men jeg er lei av å sitte inne, så i kveld blir det quiz (bære eller briste!), i morgen diverse ærend og søndag trilletur og kafé med venner. Men den viktigste glamouren er at det er helg og at mannen, sønnen min og meg skal være sammen! God helg til alle!

Anonym sa...

Etter en uke med deadlines og sene jobbkvelder, er den beste glamoureffekten å vite at alt er i boks og at jeg kan tillate meg å ta noen fridager. Puh! Bytur med husbonden inkl. latte og gulrotkake på koselig kafé litt senere samt innkjøp av bursdagsgave(r) til den minste som fyller 16 i helgen. Og så vil jeg ikke helt utelukke muligheten av innkjøp av en eller form for glamoureffekt til eget bruk. Kanskje en myyyyyyyyyk kasjmirgenser? Finner jeg ikke noe annet som frister, blir det leppestift eller håndkrem, for å komme hjem uten pose er trist. Og det er jeg overbevist om er genetisk betinget og har med gamle tiders jeger- og samlersamfunn å gjøre :D
God helg !

Anonym sa...

Hurra glamorøs fredag igjen! Glamouren idag startet med god frokost med en venninne som var overnattingsgjest pga seminar i byen. Sitter nå foran pc'n med god te (en blanding av grønn, hvit og cinnamon spice te fra yogi, fikk lyst til å være litt gal). Antrekket er nålestripet bukse i sort(kjøpt for 7 år siden mens jeg var student på 50% i en "damebutikk" men den duger enda...) og en myk ullgenser fra mexx. Helgen blir benyttet til oppgaveskriving og kanskje noen gå-turer.

God helg til dere alle!

Anonym sa...

Min glamourøse fredag startet klokken seks i dag morges, da Kjære dro på jobb, og jeg satte meg foran mitt lille flyttbare "hjemmekontor", med en stor kopp marokkansk mynte-te (de er blant de beste!), og dagens nyheter.
Elisabeth Ardens Green Te bak øret - det nærmeste jeg kommer en signaturduft for tiden, sortkledd som jeg ofte er, og med NRK Alltid Klassisk på radioen er jeg klar for ukens siste arbeidsdag!
Helgen skal brukes i kjærlighetens og glamourens ånd, og jeg akter å nyte hvert eneste sekund - god helg!

Anonym sa...

Espresso i koppen, nyklipt hår og litt surfing på nett før semesteroppgave kaller. Kald klar solrik dag i Bergen så det må jo bli kjole, og spasertur til skolen.Dufter svakt av opium og på leppene Chanel Catalina. Syns det er litt tidlig med ullkåpe, da får jeg vinterfølelsen, men det hadde nok vært det varmeste idag. God helg alle!

Anonym sa...

Kusmi te i favoritt kruset og deilig frokost. Har enda ikke planlagt hva jeg skal ha på meg i dag, men blir garantert kjole.

Planer for dagen er å besøke en slektning, så blir nok masse tedrikking hvertfall:) Må også innom biblioteket å låne Karin Fossums nye bok som jeg fikk mail om at var reservert til meg *glede seg*. Håper alle får en trivelig helg i vinterværet:)

Anonym sa...

Ny ullsinglet samt tynn ullgenser fra Gap varmer kroppen, og litt Opium varmer sansene! Det var kaldt men deilig å dra på jobb med juksepelsjakke og varme sko. Følelsen nå er heller at jeg har det varmt og godt, enn glamour, ikke minst fordi jeg går med rødt øye og briller i dag.
Senere i dag: toget til Storlien og øvingshelg for orkseteret vårt. kan bli deilig med fjell, musikk og svømming (stedet har svømmebasseng)!
God vinterslig helg til alle!

Anonym sa...

God formiddag.
Monokrom glamour i dag, en pen hvit bluse med beige broderier, sorte bukser og sort omslagscardigan og sorte sko med beige stikninger i morsomt mønster. Mac øyeskygge og kayal fikk være ansiktsglamouren.
Litt ekstra deilig å ha en kul og vintage trenchcoat i ull på seg ute nå, følte meg litt sånn Bogart på vei til jobb. Nå må jeg bare skaffe en kjekk herrehatt, for å gjennomføre en androgyn utendørsbekledning. (Men hva gjør man med håndveske? Selv om herrevesker er hipt i Moskva, funker det ikke helt til trenchcoat?)

Plan for helgen: Den store kinodagen i morgen! Blir nok Mamma Mia og kanskje svensk oppvekstvampyrfilm!

Anonym sa...

Ps: hvilken Yves Rocher-parfyme kjøpte du? jasminparfumen? (nysgjerrig!)

Anonym sa...

Vakkert, vakkert høstvær i Oslo i dag, og meldt knallsol hele helgen, hurra!
Glamouren i dag startet med ny, økologisk frokostblanding og stor kopp te "grön vanilj", og når arbeidsdagen er over blir det innkjøp av blomster (tulipaner kanskje?) og venninnemiddag. I helgen skal det soves, strikkes (har faktisk begynt på julegavene) og bakes speltbrød!
Ellers har jeg pyntet meg med leppestift fra Vincent Longo, i fargen Boccacino - litt for rød for meg, men til ære for fredagsglamourgjengen her.

Ha en strålende helg, alle!

Anonym sa...

Ikke saa mye glamouer her og naa, egentlig, bare en kopp eple-og-kanel-te og en daesj Noa paa halsen. MEN i gaar var det visst min lykkedag og det gir glamourkonsekvenser senere i dag naar jeg skal ut av huset! Jeg skulle kjoepe meg ny MAC-leppestift fordi den gamle var helt oppbrukt, saa jeg dro til byen. Da viste deg seg at varemagasinet hvor mac holder til hadde en kampanjekveld saa jeg fikk 20% avslag. Og ikke nok med det, min lille 'gave' som takk for kjoep var en leppestift noeyaktig maken til den jeg hadde kjoept! For 80% av prisen paa en leppestift fikk jeg altsaa to. Det lar seg hoere :-D

God helg, alle sammen!

Lotte sa...

Lite glamour her foreløpig; har bare trent en tie styrke så langt. Ettersom vi får kattepus på søndag å jeg gjøre diverse innkjøp før jeg drar på jobb, men før det skal jeg nyte en herlig pastasalat og muligens en blåbærmuffin fra Deli senere på dagen ;)
Kvelden skal tilbringes med vennepar på bowling! God helg :)

Lotte sa...

Oi, der var det en del bokstaver som falt ut! :p Fy skam, jeg skal jo være en som opplyser folket, og det er dårlig arbeid når en har såpass med skriveleifer ;)

Anonym sa...

Ny omslagskjole/tunika fra Indiska som sitter godt over babybulken på magen, litt Dior-mascara som sjelden finner veien til dagslyset og snart avdelingsmøte med mørke sjokoladeboller fra den lille kokosbollefabrikken.. Mmmm, fredag :-)

Anonym sa...

Fredagen byrja uglamorøst, med ei migrene som eg heldigvis klarte å sove av meg. Så no er eg på plass på jobb, i brunt antrekk, beige heklejakke og boots.

Bak øyrene har eg secret obsession, ei prøve som resultat av eit skuffedykk i Kiel. Den minner meir om den gamle herreparfymen enn om den gamle dameparfymen, den klarte eg aldri å like. Herreparfymen har eg eit konfliktfylt forhold til, den luktar fantasktisk i små mengder, men/og den minner meg om ein bestemt mann som eg hadde rundt meg for nærare 20 år sidan. Secret obsession har ei markant, varmt krydra opning, men vert litt preglaus etter kvart.

Helga blir full av aktivitetar. I kveld må eg stå i døra med godteskål, i morgon syng 12-åringen ei av hovudrollene i ein musikal på Bolteløkka skule, og søndag skal eg gjere bijobben min, altså skrive om mat i ei lokalavis "der heime". God helg til alle!

Marits Hus sa...

Første gang jeg er inne på bloggen din. Nydelig profil! Ikke voldsomt mye glamour her jeg befinner meg enda, men fikk lyst til å ut å kjøpe blomster etter jobb. Romantisk det! Skal besøke min datter og kanskje ta med blomstene til henne?
Bokanb: "den hemmelige elven" helst på lydbok.
Hilsen Marit
Trondheim Folkebibliotek

Anonym sa...

Kan nesten berre understreke Kjerstif sitt innlegg! Her er det også jobbing med semesteroppgåve i solfyllte Bergen! Ferdig med seminar for dagen og no skal eg sitte nokre timar og jobbe på biblioteket.

Glamourøs fredag starta allereie i går då min kjære kom heim med ein stor morter, to enorme vinglas og ei flaske vin. Det enda med baking av brød, tre ulike heimeproduserte pestoar og nydeleg vin i glaset!

I kveld blir det lesing, trening og litt meir vin, og i morgon står haustens rakfisklag for døra. Søndagen er allereie via til museumsbesøk og lat promenering rundt i byen med min kjære.

Ha ei fin helg alle saman!

Britt Åse sa...

Dagen startet uglamorøst med forsovelse. Jeg hadde imidlertid, i tråd med min intensjon om å gjøre fredagene glamorøse, lagt fram dagens antrekk, så da var det reddet.
Ny, svart strikkekjole. Rett, omtrent knelang, lange ermer og vel...båthals? Gråmelerte strømper, svarte sko, et jerseyskjerf i grå- og rosatoner. Fake bling i ørene, svarte plastperler om håndledd. Sedvanlig diskret øyemaling i ganske nøytrale beige og brune toner og Maybellines Raspberry sorbet på munnen. Dagens duft er "L" fra Lolita Lempicka.
Nå er arbeidsdagen unnagjort - jeg har vært skremmende effektiv i dag :-D
Ettermiddagen skal straks tilbringes på Vinmonopolet med min kjære, -vi må fylle opp vinskapet (noe skal jo de tidligere røykepengene brukes til!), shoppe litt forskjellig annet, og så skal vi vegetere i kveld.
I morra blir det dugnad. Da skal vi (og noen til) bære på plass tonnevis med nye treningsapparater til Friskis & Svettis' nye treningssenter! Hohohooo :-)

God helg, alle sammen!

(jeg lurer også på hvilken YR-duft Glamourbibliotekaren kjøpte)

Anonym sa...

Glamorøs fredag startet med frisørbesøk og ny frisyre og farge:) Inspirert av glamourbibliotekaren ble det økologisk frisør! Og ikke nok med det, er det ferie i dag og turen går til Oslo i kveld.
God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fine rapporter! Dere kan kunsten å nyte deres fredager, virkelig! :) (Og ja, det er den nye Tendre Jasmin jeg har kjøpt)

Silje sa...

forsinket beretning:
ikke så mye glamour i å haste til bussen, for så miste neste, etter begrenset søvn, men da rakk man byens beste koffein-oase, Augustins Kaffelade som har god kaffe, rykvarm croissant og nobel appelsinbrownie, beste inngang til rolig helg etter hektisk arbeidsuke.

Populære innlegg