søndag, august 30, 2009

Mer lampeprat

Noen ba om å få se bilde av en helt gratis spisebordlampe fra et skap i en kjeller. Her er den:
Og i samme slengen: En like gratis og svært oransje lampe fra loftet i samme hus - denne lyste opp mitt barndomshjem der engang på 70tallet. Til min store glede er den i helt perfekt stand!


Og når vi først har en økonomisk innfallsvinkel her i denne posten: Her er grunnen til at alle de "nyeste" lampene mine har vært gratis - den mye omtalte og svært IKKE gratis Fun Lamp. Se så fint den lyser opp i kroken!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker disse små sniktittene inn i huset ditt. Du har en helt herlig interiørsmak! :)

AX80 sa...

Oh, that 70s lamp is really nice. Sort of vintage furniture. Is it really from the 70s or is it a DIY project?

L1Sofie sa...

Kjempedeilig :-) Så flotte - herlige lamper! De har hver sin sjarm, og jeg kunne tatt med meg alle hjem... de er kjempefine hos deg. Jeg liker også disse sniktittene...

Glamourbibliotekaren sa...

Idavictoria: Takk! Den er ikke så gjennomtenkt egentlig, den bare blir sånn! :)

AX80: Oh it's real! Vintage! :)

L1Sofie: Vi liker dem godt! :)

Tindrande Auge sa...

Hei! jeg er på jakt etter en slik Fun lamp, hvor fikk du tak i den?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kjøpte den av en Pantonsamler - det er førsteutgave fra 1964 :) Men man kan selvfølgelig kjøpe nye også, f.eks. på Illums bolighus i Vika.

Anonym sa...

..det er at interiørstilen din ikke er så gjennomtenkt, men "bare blir sånn" er jo noe av det som gjør den så herlig. Den er personlig og unik :) (Jeg liker ikke "katalog-hjem".)

Og den skjell-lampa er helt fantastisk. Jo mer jeg tenker på den, og ser den, jo sikrere blir jeg på at jeg må spare til den. Spare lenge.. :p

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det :) Ja, det er møbler og ting som har vært med i mange år, og før de kom til meg var mange av dem hos andre :) Sofaen kjøpte vi ny for tolv år siden, senga i fjor, to bokhyller i sommer, men ellers er alt i huset av eldre årgang. Med unntak av et par lamper, noen cd-hyller fra IKEA og en lenestol. Jeg drømmer om en del nye ting også, jeg liker mye moderne design, men økonomien setter også grenser :)

Populære innlegg