tirsdag, september 15, 2009

Dag 2


Jeg fortsetter med smykker i min "ta i bruk fine ting"-uke. I dag: Perlekjedet jeg fikk av min kjæreste til jul i 2007, senest brukt i bryllup for halvannen uke siden - men til hverdags er det ikke ofte jeg finner det fram. I dag kombinerer jeg det med litt småtrøtte men glade øyne etter nattens valgvake (glad for at det ikke ble regjeringsskifte, men samtidig skuffet over at de mest profilerte miljøpartiene går tilbake?!?), og min flunkende nye Beatles-t-skjorte (en av de som ble lansert i forrige uke samtidig med cd-boksene). I møtet mellom Coco Chanel og George Harrison, mine helter fra tidlige tenår, finner man Glamourbibliotekaren.

15 kommentarer:

Mammadamen sa...

Jeg har funnet frem en Diesel-topp i dag. Den burde jeg ha brukt mye mer, men dessverre har jeg glemt den bort ...:-) Så det er egentlig ikke slik at jeg har spart dagens funn fordi det er for fint ...

Men uansett: med denne ukens fine øvelse fant jeg tilbake til toppen, og har den nå på sammen med Maje-skjørtet mitt (som er et kupp i seg selv, og som jeg kanskje bruker for ofte:-)

Jeg ønsker alle en strålende dag - og det er det jo;)

Anonym sa...

Glad jente i morges, gikk ut i høstsola med rød håndveske og matchende pung. Liker best å bruke stor, sort skulderveske med mye oppi, men det var så deilig å vifte med en liten, lett veske og føle meg nett og fin!

Lille My

Henrikka sa...

I dag tok jeg på Marimekko-skjorta i rødt, hvitt og lyserødt med kort og litt boksete 60-tallssnitt. Kjøpt på gjenbruksmarked for hundre kroner i vår, men brukt bare to ganger til nå. Liker den, særlig med rød leppestift til!

Fruen sa...

I dag blir det fiskeboller i hvit saus, servert på det fineste servicet vi har. "Bryllupsglassene", tøyservietter, levende lys og høstløv i vase (hm kanskje rognebær heller, ikke så mye fine farger enda) - og vi har tryllet fram hverdagsglamouren. Og kanskje hverdagsromantikken? *glede seg*

Jenny B sa...

Vilket fint pärlhalsband!

Jag har plockat fram två ögonskuggor jag var väldigt glad i när jag köpte dem: MAC Banshee och Moth Brown. Nu hade jag inte rört dem på ett par år; hade helt enkelt glömt bort dem. Men idag kom jag ihåg att använda dem!

koristen sa...

En grå kjole/topp som har hengt i skapet i månedsvis uten at jeg har begynt å bruke den. Jeg vet ikke helt hvorfor, kanskje fordi den ligner litt mye på en nattkjole jeg har - men det er det jo ingen andre som vet. Bortsett fra nå alle glamourbibliotekarens lesere ;-)

wine-fueled narcissism sa...

I dag har jeg "funnet frem" en venninne som jeg ikke har sett på lenge, som jeg skal ut og ta et glass vin med. Ikke det at hun er for fin til å brukes eller noe, men i hverdagens tjas og mas (og som stolt IKKE-Facebook bruker) er det lett å glemme mennesker man ikke omgås med til vanlig.

Så det er mitt tiltak i dag. Julia. :)

k sa...

Min dagens er en ring fra 60-tallet formet som en kule, med perforerte hull i. Veldig flott men litt upraktisk, den tar litt plass. Og dagens sjelden-i-bruk-parfyme er Opium. En ørliten spray kjennes nesten litt for godt, så jeg skjønner hvorfor jeg ikke bruker den så mye...def. ikke no for jobb tett på andre folk :-)

Oslopiken sa...

Her var det mange gode tips! jeg har tatt frem tippoldemors forlovelsesring, og ringt en venninne jeg ser altfor sjelden (og jeg er for øvrig heller ikke på Facebook! Vi må holde sammen vi som er igjen :).
I kveld skal jeg sprette en "badebombe" jeg fikk til jul i fjor men som har vært for fin til å brukes, og kanskje skal det også spises aftens på finserviset?

glamouringeniøren sa...

Jeg er veldig opptatt av å bruke alt jeg har, ingenting skal støve ned. Så dette er ikke så lett :)

Men i dag har jeg funnet frem en tynn, deilig ullgenser fra Designer Remix som er 5 år gammel, som dessverre har vært litt for trang i de siste årene. Noe har i alle fall skjedd nå, for nå sitter den ganske fint. Så det får bli mitt bidrag til dag 2.

Anonym sa...

Glemte helt dette prosjektet da jeg kledde på meg i ørska i dag tidlig (valgsendingene var så spennende...), så bortsett fra at jeg fortsatt bruker "fin-parfymen" har jeg ikke funnet frem noen gjemte skatter i dag. Men kanskje jeg skal dekke med "fin"-servise og "fin-"bestikk i dag? Middagen smaker bedre da ;) Er enig i at det er synd at så mange fine ting spares til de "store anledningene". Hverdagene er tross alt flest.

Micha sa...

Dagens "frem fra glemselen" er en helt vanlig grå-svart olabukse som har ligget ubrukt i over ett år pga "problemer m størrelsen" *kremt*.
Men det siste året har jeg trent jevnt og trutt 2g i uka, og i dag sitter buksa perfekt : ) jippi!!
Har også lakka tåneglene m en Zoya lakk jeg kjøpte for 6mnd siden, men aldri har huska og prøve. Den er knall fuksia rosa. Fargen er super, men d beste er at den heter d samme som meg, for Zoya gir alle lakkene sine ulike jentenavn :o)

Kaisa sa...

Dagens ny-gamle ting er et grønt belte kjøpt på loppis i vår. Det var helt nytt, hadde merkelappen på fremdeles. Har ikke brukt det før, men i dag var det en god anledning. :)

Den grønnkledde sa...

I dag er det armbåndet min datter har laget som pryder armen. Det skinner så fint i perlene, men må innrømme jeg glemte å ta fram min fineste kopp til urteteen nå i kveld.

Glamourlektoren sa...

Perlekjede og Beatles-t-skjorte - morsom kombinasjon! :)Ikke akkurat gjenbruk i dag på oss, men ektemannen har plukket plommer i ettermiddag og laget en deilig pai, som vi har spist med arvede kakegafler i sølv. Fest på en hverdag!

Populære innlegg