onsdag, mars 10, 2010

Keep on walkingHvor ofte opplever man at artister man faktisk kjøper platene til, er med i Grand Prix? Ikke veldig ofte for min del - men her er mannen jeg heier på i den svenske finalen, og ikke minst i den internasjonale dersom han vinner i Sverige - Go SALEM!!

Håper dette kan bety at han holder flere konserter i Norge - han har knapt vært her, kanskje bare for to år siden på Sentrum Scene. Hans nye plate slippes i dag, og jeg er spent - den første som jeg fikk for tre år siden er meget bra, den andre har jeg ikke hørt så mye på - men jeg har en god følelse med den tredje.

4 kommentarer:

Jazzku sa...

Heia Salem! Jeg er spent på å høre hva du synes om albumet.

Glamourbibliotekaren sa...

Foreløbig litt blandet etter halvannen gangs gjennomhøring - men jeg tror absolutt albumet vil vokse. Veldig 80talls-synthpop til tider, uten at det er noe negativt. Men den Salem som slo igjennom for tre år siden er ikke så veldig til stede - ennå. Jo, i "Keep on walking" er han jo så absolutt der forresten.

Jazzku sa...

På "Keep on walking" høres han ut som gladgutten Salem, som for tre år tilbake - men på noen av de andre låtene virker han litt bitter.. Love gone bad? Jeg skal ikke spekulere. Men jeg er enig med deg tror jeg, jeg liker det best når han har lyse øyeblikk! "Virgin Mary" og "Part of it" er nok blant mine favoritter på dette albumet.

Jenny B sa...

Jag har inte hunnit höra hans nya skiva, men ser fram emot det. Han är så musikaliskt begåvad! När han provar sig fram i nya stiler blir det ju aldrig direkt fel. Jag gillar Keep on walking, även (särskilt) om det väl inte är en typisk schlager-låt.

Populære innlegg