fredag, august 19, 2011

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!

Lyden av vannkokeren er den vakreste musikk akkurat nå; her skal det drikkes te! Dagens duft er Creed Vetiver, og dagens juveler er signert en av mine nevøer.

Husker dere å ta dere tid til å sniffe på rosene langs deres vei? Bokstavelig talt altså. Det er mange rosebusker som blomstrer fremdeles, og i dag på vei til jobb stanset jeg ved en gammeldags parkrose og inhalerte kraftig til tonene til Debussys Arabesque nr. 1 på iPoden. Fint! Her kan dere også høre:Ha en fin fredag, kjære lesere!

30 kommentarer:

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Etter en litt strevsom start på hverdagslivet etter ferien er det glamorøst så det holder at det endelig er fredag :-)
Antrekket er et litt krampaktig forsøk på å holde på sommeren,- linbukse og den nydelige toppen jeg kjøpte på Monsoon i Dublin. Perler i ørene og en bitteliten dusj Coco Mademoiselle hjelper også.
Helgen skal tilbringes i fred og ro, med kjæresten og diverse barn som flyr ut og inn av dørene. De to 16-åringene er litt småtrippende før start på videregående på mandag. Heldigvis kom de inn på førstevalget sitt begge to :-) 8-åringen er litt mer avslappet, men klar for 3.klasse..
God sensommerhelg til alle der ute, spesielt Glamourbibliotekaren! Og gratulerer til Altgodt med bokutgivelsen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her står en stor bøtte Lipton Russian Earl Grey ved siden av meg. Satte på vannkokeren i dag allerede før jeg hadde tatt av meg ytterjakka og gått inn til kontoret, så stort var behovet. Nå bør jeg vel nevne at formen alldeles ikke er på topp, halsen er tjukk som en potet, hodet tungt som bly og snufset i nesa begynner akkurat å komme. Jaja, bare jeg klarer meg gjennom to møter frem til lunsj, så kan jeg dra hjem igjen!

Antrekket er varmt og behagelig, med stort skjerf rundt halsen. Duften er Hermes Rose Ikebana.

I helgen har jeg invitert en vennine på lunsj, så jeg håper virkelig ikke mitt plutselige formfall påvirker det.

God helg alle sammen!

emma sa...

Det fantastiske været som har vært her i nord siden forrige søndag og er meldt å vare til over helga, er uslåelig som glamourfaktor! I helga planlegger jeg å innta alle måltider utendørs, løpe tur i skogen, og ellers veksle mellom boklesing på verandaen, i hengekøya og muligens på en strand. Hvis virkelysten tar meg har jeg et gammelt møbel som skal pusses opp, men vi får se...

Jorunn Alice sa...

Det er ein rolig dag på jobb utan pasientar. Det betyr kontortid og bittelitt parfyme på. Parfyme som til vanleg er forbudt gjer dagen svært glamorøs!

HildeSofie sa...

God fredag morgen!
Her er jeg så smått i gang med arbeidsdagen på hjemmekontoret, P1 på radioen, levende lys på bordet, og fire roser som jeg plukket med meg inn fra hagen i sted.

Det er litt snufsing og tett hals her også, men det går mot bedring. Jeg er heldigvis ikke så tett at jeg ikke kjenner at jeg lukter litt Miracle fra Lancome.

I dag har jeg masse jobb å få unna, så det er bare å sette i gang - ikveld blir det brødbaking og vegetarpizza og hjemme-alene-kveld. Resten av helgen er ikke planlagt, men jeg tror den blir fin!

God helg alle sammen!

Ingvild sa...

God morgen! Det er saa fint og inspirerende aa lese om deres fredagsglamour. I dag morges foelte jeg virkelig glamourfaktoren stige. Hele 7cm steg den da jeg tok paa meg mine hoeyhelte ankelstoeveletter. Herlig! Med mine 183 cm paa sokkelesten krever det litt ekstra rak rygg for aa "baere" hoeye heler, men det er absolutt verdt det! Som et ekstra bonus faar man utrolig god oversikt, og legger merke til at noen av de flotte traerne har begynt aa blomstre her i Johanensburg og at vaaren er paa vei. Ha en herlig fredag alle sammen!

Anonym sa...

Denne fredagen er litt blå, kjenner jeg. Men man gjør det beste ut av det man har, og sender gode tanker til de som har det verre.

I morges hjalp det med The des Sables... Og Chanel... Og oppsatt hår... og Paul Simon på iPoden.

Også vet jeg at det skjer mye fint i helga, mange fine folk, mange bra planer. Så får fredagen være litt stille, bare. Siri Hustvedt skal være selskapet mitt i kveld.

Håper alle får en riktig fin helg :)

Jenny B sa...

God morgon! Vi har soligt och ganska varmt väder här idag, så jag passar på att ha knäkort svart kjol med vita konturer av blommor på, fina vita skor med blommor på och stora örhängen som är blommor i fejkad elfenben. Nej, det blir inte för mycket blommor på en gång, jag lovar! Jag doftar gott av Penhaligon's Amaranthine och mina läppar är rosaröda av Chanel Romantic.

Ikväll skall jag träna Body Balance och sträcka och stärka kroppen, och sedan prova ut mina nya ögonskuggor från NARS! Jag har så många färger redan, men de här är unikt vackra...

Ha en fin helg, allihopa!

Globetrottaren sa...

God morgen!
Tatt meg selv i nakkeskinnet og holdt glamouren oppe, selv om "casual fredag" pleier å være et velkomment avbrekk i en konservativ klesverden. Dagens stikkord er silke, både i form av bluse og skjørt. Kombinasjonen blått og grått er uslåelig!

Helgen er fylt av selskap i forskjellig form og størrelse, vennindebursdag med bytur i kveld og mer formell familiemiddag i morgen. Det betyr også litt kvalitetstid med Kjekke Mannen etter at han har tilbragt dag og natt på jobb de siste ukene.

Og så, på søndag: søvn!

Line sa...

Hverdagen begynner å komme i orden igjen. Lærerne kom tilbake på skolen i går, så nå er de stille dagene på biblioteket over for denne gang, og bedre skal det bli. På mandag kommer elevene tilbake også, gleder meg til det!
Dagens glamour er storblomstret tunika med tights, og varm strikkejakke utenpå, det er litt høstlig i lufta nå. Øredobber og smykke med hematitt-perler, og høye hæler. Etter jobb skal finklærne byttes ut med fjell-klær for da går eg til hytta. Gleder meg. Kommer ned i morgen kveld en gang, og på såndag feirer min niese en lenge etterlengtet femårsdag. Det blir stas. Nå har hun bare ett år igjen å vente til hun kan begynne på skolen, det store målet:-)
Ha en fin helg alle sammen, spesielt til deg, glamourbibliotekar

Synne sa...

God morgen til Glamourbibliotekar og til alle andre! Jeg begynner med å si at jeg har en "good hair day" - en sjelden glede som får meg til å føle meg fin! Jeg har et skjørt som min mor har brukt før meg og som gir meg timeglassfigur (jeg har ingen former i utgangspunktet, så sånt liker vi), og skal tilbringe dagen i en telt og lage radio. Det blir ikke stort bedre, altså. God helg, folkens!

Elri sa...

Hei! Jeg tar meg tid til å lukte på blomstene. Og det er jeg takknemlig for! (Altså, tiden jeg tar meg, og blomstene og deres duft). Dagens ubestridte glamour var å stå opp klokken åtte selv om jeg ikke trengte det, hente Morgenbladet og Dagsavisen ute på gangen, lage en kopp grønn te og drikke den mens jeg leste avisene i senga OG spiste chiapudding med rå kakao og melon. Perfekt! Nå - tretti minutters meditering. Beste ønsker til dere alle!

Johanne sa...

God morgen! Nytrukket kaffe, nyvasket hår, uleste aviser og sovende baby. Fredagsglamourfølelsen er med andre ord på plass. Ingen duft foreløpig, men tror det blir Chanel Chance på en grå dag som dette.

I morgen skal jeg i min aller første 40-årsdag, hagefest til og med, og for så vidt også første fest siden lillesøster ble født. Gleder meg til å fjonge meg opp med finkjole og høyhælte sko, og ikke tenke på om det er praktisk for amming. Skal kose meg med et glass vin og snakke om voksenting og fjase.

Ellers blir det familiekos og lek i hagen med mannen og fineste døtre, og treff med studievenninner med barn i park på lørdag.

Ønsker alle en feiende flott fredag!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Nokså casual glam i dag, men jeg har nyvasket velduftende hår, ekstra øyenskygge og et smil på munnen. Det er mye fint som skjer for tiden.
I kveld skal jeg treffe tidligere studievenniner jeg ikke har sett på lenge, gleder meg. I morgen er jeg fotball-enke og skal bare nyte mitt eget selskap (nydelig den posten du skrev om dette her om dagen). Det er så godt med slike kvelder av og til.
Nå venter noen oppgaver som bør ferdigstilles, så skal jeg vende nesa mot treningssenteret (ingenting er som å ta helg med god samvittighet etter en god treningsøkt).
Riktig god helg til dere alle.

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens antrekk er sorte jeans, lys beige bluse og brune ankelstøvletter, knute i nakken og DNKY pure.

Etter lønningspils på Teketopa, er planen å varte opp ukependlende kjæreste med risotto med selvplukket traktkantarell (fjorårets) og god rødvin.

I helgen blir det en liten fest + kanskje feiring av første voksenjobblønning i form av et par nye høstsko...

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Her nærmer ferien seg slutten, mandag er det jobb igjen og hodet begynner å justere seg i forhold til det. Det føles egentlig helt OK. Og det var hyggelig å spise første frokost hjemme igjen! Har mye praktisk som må ordnes, så her er antrekket feltbukse og tilbehøret vaskebøtte og malekost. Men med en dæsj Anaïs Anaïs bak øret og Mozart med Marianne Thorsen som arbeidshjelp føler jeg meg både opplagt og effektiv og bittelitt glamorøs. ;-)

God helg til alle!

fru Storlien sa...

God formiddag! Her er det stille og rolig, to søte små er igang med skole igjen, og jeg skulle ha en rolig formiddag med håndsøm og lett oppdatering på Days of our lives for å se om det har skjedd noe de siste månedene. Og akk og ve - John Black er død( igjen?).

Mynte sa...

God fredag! I dag har jeg på grønne glassøredobber som matcher min grønne genser. Jeg gleder meg til kafetur i lunsjen.

I kveld blir det fredagspizza og kanskje en film! I morgen tur med familien, og på søndag skal vi i bursdagsselskap. Dette blir en fin helg! Jeg har allerede begynt å tenke på sjokolade!

Glamourbibliotekaren sa...

Fru Storlien: JAA, John Black er død - IGJEN! Jeg så det tilfeldigvis i går, og måtte google litt for å finne ut om det virkelig stemmer. Men han kommer tilbake om noen måneder, uten hukommelse, nok en gang trent opp til å være Stefanos leiemorder. HAHA!

fru winther sa...

Vondt hode, tett nese og en helt egen pipelyd i ørene (jeg tror det er en litt høy #g...) setter en stopper for mine planer om Pstereofestival denne helga. Får holde meg til ullpledd, kamillete og skjerf denne helga. *bittelitt full av selvmedlidenhet*
Mannen har lovet at han skal pusse vinduene i helga, så det blir jo en form for underholdning ;). Myke,myke klær, og mitt stripete strikkesjerf fra Sonia by Sonia Rykiel er glamouracessoirene i dag.Det fine stripeskjerfet har fulgt meg i flere år,og gjør meg alltid i så godt humør,og det er vel bra mot basiller, vel!
Ønsker alle en deilig sensommerhelg!

Glamourlektoren sa...

Litt for liten tid for rosesniffing i øyeblikket, men takk for påminnelsen! Tar igjen med å dingle oppe på natterstider - Mad Men på boks med min kjære rundt midnatt er vel kanskje ikke så lurt når man skal opp kl 06, men veldig hyggelig! Litt trøtt dag i dag etter ekstremt travel arbeidsuke og korte netter, men har fint skjerf og Lancômes "O" i nakken = ikke så verst fredagsglamorøs likevel :) God helg, alle!

fru Storlien sa...

Ok, må vel være ærlig og innrømme at jeg vurderte å google jeg også. Men en ting skjønner jeg ikke; I min sporadiske titting på Days har hittil ingen av de som dør faktisk dødd på første forsøk. Så hvorfor tar de seg bryet med å holde begravelse?

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, det der er veldig rart. Snakker om å ikke lære av erfaringer!!

Altg sa...

God ettermiddag! Dette er min siste feriedag, så det har resultert i at eg framleis sit i morgonkåpa. Men eg er på veg i dusjen, vaskedama kjem om tre kvarter, og det er superglamorøst - heilt reint hus!

Resten av helga blir roleg, eg er heime åleine med min kjære på kanotur i Sverige og barna hos pappaen sin. Det blir nok ein tur over plenen til naboen i kveld, og ein venninnefest i morgon. På søndag skal vi i ein 11-årsbursdag som byrjar med fotballkamp og avsluttar med gode kaker.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Alt godt sa...

-Og meldinga over var sjølvsagt skriven av Alt godt, med noko i overkant kjapp tastefinger. Eg gløymde forresten å fortelje at eg har lansert kokeboka mi, Smalhans, med sunn, god og rimeleg mat for trange tider, denne veka! Det var veldig glamorøst! :D Og eg tok eit langt steg ut av bloggeanonymiteten. Jaja, det var ingen veg utanom.

Mariaflyflyfly sa...

Jeg ser flere knopper på ett par av rosebuskene våre! Kan det bety at de kommer, tro? Uansett: da skal det luktes. :)

Glamour er vel ikke ordet som beskriver dagen,- min sønn er hjemme fra skolen som startet i går, med skikkelig tett nese og hodevondt. Selv er jeg på god vei til dette samme.
Jeg tror jommen denne bloggen er dagens glam, jeg. Bildet av Audrey er det vakreste jeg har sett av henne til nå. Takk!

Opprinnelig plan for helga var hjemmeaften med film (og episoder av "Forbrytelsen") og tur til Vestfold for vielse i en kirke og bryllupsfest på en liten, fin øy - men akkurat ser det ut som om hele helga blir her hjemme med te, sofa, seng, filmer, bok og småturer med hunden. Jaja, man skal ha sin forkjølelse innimellom!

God helg, alle sammen!
Det er deilig å lese alle kommentarene. Jordnært og fint..

Mariaflyflyfly

Lene sa...

jeg er ferdig med arbeidsuka, det står et brød i ovnen, det regner ute så dermed trenger ikke en stakkars vestlending stresse ut for å nyte de siste solstråler men heller være inne og gjøre rent til helga (etter mange finværsdager er det veldig nødvendig, og veldig deilig å få gjort..), kvelden er planløs (men det sikter mot film&te. siden det regner :).. det er mye hverdagsglamour hjemme hos meg i dag! ja, jeg holder på sommeren jeg også, med lyse chinos og enda lysere topp, men jeg blar i høstmotene og gleder meg til mørkere farger og tyngre materialer. håper alle får ei fin helg!

Løvemunn sa...

God ettermiddag i Osloregnet - har lyttet til Regndråpepreludiet etter inspirasjon fra deg, kjære Glamourbibliotekar. Ellers: Midnight Poison Elixir på strategiske punkter, og neonrosa leppestift til sort jobbantrekk. Sitter og gleder meg til å snart flytte til stor leilighet med badekar, oh joy!

Britt Åse sa...

God kveld!
Innholdsrik dag med frisør, tannlegen og hjemmekontor har ikke tillatt for mange 'sidesprang', men nå er det kvelden :D
Min kjære har servert fiskesuppe, jeg har hvit vin i glasset og gleder meg til 'Mord og mysterier'. Rolig kveld i sofaen, altså, med høstens mest grandiose og derfor glamorøse gangsperre etter at jeg begynte styrketreningen sist onsdag :lol:
Det er nydelig å være inne når det drypper ute!
God helg, alle sammen :-)

Turboturid sa...

Åh, for en slitsom fredag! Ikke særlig glamorøs!! Masse jobb og så hjem til mer jobb og mas.. I sommer har jeg vennet meg til den ikke særlig glamorøse uvanen å smugrøyke... Sikkert et resultat av en i overkant "tilsammans"-aktig ferie med søsken, svigersøsken, nevøer, nieser, svigers og you name it! Da får man behov for røykepauser for seg selv innimellom.. (Dette har jeg tenkt å legge FULLSTENDIG av meg i løpet av denne helga!!)

Satser på å høyne glamournivået i morgen i stedet, når jeg våkner uthvilt (og røykfri..)

Nå: stupe utslitt i seng med et glass vin på nattbordet.. Satser på en fin lørdag! Og god helg til alle!

Populære innlegg