fredag, september 02, 2011

Glamorøs fredag

God morgen! Vi gir ikke slipp på sommeren helt ennå, eller hva? Hvis det blir fint i kveld, tror jeg kanskje jeg må ned til sjøen en tur.

Dagens duft er Cristobal, som forrige fredag, et glass egenhendig ferskpresset appelsinjuice står ved min side, og hodet er som vanlig fullt av musikk som skal formidles i løpet av dagen.

Dagens oppfordring: Besøk ditt nærmeste bibliotek i løpet av dagen/helgen/ved neste mulighet! Dette kommer jeg tilbake til litt senere.

Ha en fin dag, alle sammen!


Lån gjerne øret til Jimmy Webbs egen versjon av hans nydelige "The moon is a harsh mistress". Den har blitt spilt inn av mange andre, men det er noe rørende ved å høre opphavsmannen selv framføre den.24 kommentarer:

Elisabeth sa...

God fredagsmorgen fra et Bodø som bader i solskinn – i alle fall hos meg! Det mest glamorøse med denne dagen er simpelthen at jeg har FRI, og det skal jeg nyte til fulle. Morgenturen med den firbeinte er tilbakelagt, snekkeren er sendt på jobb og jeg har nytt en fruktsalatfrokost bestående av en kiwi,en nektarin og en mango i biter, blandet med et lite beger yoghurt. Herlig!

Nå skal jeg huset shines. De siste par møblene i nytilflyttet hus kom på plass i uka som har gått, så nå skal siste rest ryddes på plass der det hører hjemme. Eskene skal ut av syne i kjellerboden i løpet av dagen; wish me luck! Etterhvert skal jeg kose meg med Patrick O'Brians bok om Picasso; enten i hagen eller inne – været avgjør.

Helga byr på litt jobb og mye fritid, som forhåpentligvis skal tilbringes utendørs i godt selskap. Jeg gleder meg! God helg til alle, både de som kommenterer og de som snikleser uten å gi seg tilkjenne :-) Og spesielt til vertinna og til AltGodt, som ga meg tips til gårdagens nye og superfantastiske middag: gratinerte pannekaker. Skrekkelig godt – takk!

Anonym sa...

God morgen! Jeg hadde stilt klokka tidlig for å løpe en liten tur før jobb - og selv om jeg måtte diskutere motivasjon og treningsvilje noen minutter kom jeg meg da ut til slutt. Og selvsagt var det verdt det! Så jeg flyter fortsatt på treningsferomoner, mens jeg nå har inntatt arbeidsstilling foran pc-en.

En soyalatte, en nygammel vintage-kjole, en dæsj Chanel, en komisk debatt i politisk valgkvarter på p2 - alt har bidratt til den gode fredagsfølelsen.

Ha en riktig god helg, alle!

Ine sa...

God morgen! I skrivende stund venter jeg på at kjæresten skal bli klar til å gå ut - vi innleder helga med frokost på Stockfleths. Etterpå skal vi handle sko, snuse på bøker på Tronsmo - og jeg skal på biblioteket for å finne Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. :) Planene for helga består i å male soverommet lyseblått, lese pensum og drikke kaffe. Fine planer. God fredag, alle sammen!

Johanne sa...

God morgen! En liten glamorøs fredagsseier er å komme inn i førgravide jeans igjen.

Ellers avslappet glamour her i hagebyen. Nydusjet i nevnte jeans og myk, lysegrå t-skjorte. Kaffe i koppen og en liten stund med Aftenposten og Morgenbladet mens minsten sover morgenlur.

I helgen blir det jentemiddag hos god venninne på lørdagen, og ellers familiekos med mann og barn. Og plommehøsting i hagen. Nam!

Lurer på å ta med storesøster på Barnas Cinematek på søndag, hvor de viser de originale Smurfefilmene (grøss). Hva gjør man ikke for sine barn? Er det ufint å synge "Tramp, tramp, tramp på en smurf!" under rulletekstene, mon tro?

Ønsker alle en fabelaktig septemberhelg!

koristen sa...

Herlige fredag! Hvit bluse til jeansen, vakker liten øyenstikkerbrosje og Chanel bak øret er blant dagens glamoureffekter. Nå skal her jobbes, og så vil jeg hjem og vaske leilighet før jeg setter meg ned med James Bond kl 21.30 :)

Helgen kommer til å inneholde minst ett loppemarked, lørdagslunsj med venninne, litt hvitvin, pugging av korsang-tekster, forhåpentligvis en skogtur og selvsagt lesning. Kanskje det lokale biblioteket har en Siri Hustvedt inne...?

God helg til alle glamorøse!

Silje sa...

Endelig fredag! Jippi! Noen må-ting som må gjøres først, men etterpå blir det topp å gå til den økologiske favorittfrisør-salongen Balanzera på Grünerløkka, se etter kjole å gifte seg i, og ha venninner på kveldsmat i kveld. Oh, hvilken herlig dag! Ønsker dere alle sammen en herlig fredag! :-)

Jenny B sa...

God morgon! Jag håller också fast vid den sista sommarvärmen! Jag har på mig korallröd kjol och skor i flera färger, och doftar gott av Laura Merciers Eau de Lune.

Ikväll och i helgen skall jag träna en hel del, läsa böcker och gå på teater. Och så skall jag vara med i en gemensam insats med flera andra bloggar, som skall skriva om de fantastiska TV-serier som Joss Whedon har skapat, t.ex Buffy the Vampire Slayer och Dollhouse.

Ha en fin helg, allihopa! Jag hoppas på sol!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her sitter jeg og surfer på bussen på vei på jobbsamling. Det er glamorøst det!

Vi skal til Sverige og kose oss hele helgen. Duften er passende nok Hermes Voyage :)

Ønsker alle sammen en flott helg! r på bussen på vei på jobbsamling. Det er glamorøst det!

Vi skal til Sverige og kose oss hele helgen. Duften er passende nok Hermes Voyage :)

Ønsker alle sammen en flott helg!

barnebibliotekaren sa...

Nydelig fredagsformiddag!
Været ser lovende ut utenfor kontorvinduet,- arbeidsdagen er godt i gang og siden jeg har lørdagsvakt blir det også en litt lenger fredagsvakt. Men det gjør ikke så mye,- det er så mange trivelige folk som stikker innom biblioteket. Særlig i disse dager, når vi tilbyr forhåndsstemming i lokalene våre, er det en del nye fjes å se.
Dagens antrekk er i sort og grått, men stæsjet opp litt med rødt skjerf og små cupcakes i ørene. Duftvalget i dag falt på Vanillary fra Lush,- en vaniljeduft i fast form som jeg liker bedre og bedre. Bortsett fra jobbing skal helgen fylles med kos, vin, mat og lesing. Kanskje blir det også testet en oppskrift fra den fine kokeboka til Alt Godt, som dumpet ned i postkassen tidligere i uken :-)
Riktig god helg til alle og enhver!

Globetrottaren sa...

God fredag, alle sammen! Her på Frogner er det en herlig glamourøs dag (selv om den ikke innebærer champagne, som enkelte tv-serier hevder for tiden)hvor solen titter frem og det ikke er alt for kaldt, i hvert fall.

Antrekket i dag kan kalles "elegant H&M" - vi snakker nesten fra topp til tå - med kjole og omslagsgenser i herlige lyse, duse farger. Og høye hæler! En liten dæsj med La Perla j'aime la nuit og vi er klare for helg.

I kveld samles gamle studievenninder for middag og teater, har store forventninger til Komilab som har vært veldig morsomt tidligere.

Lørdag blir det oppstart på høstens første bokprosjekt - The Fountainhead av Ayn Rand. Etter en sommer med mye morsom og "enkel" litteratur (kan for øvrig anbefale Hundreåringen som hoppet ut av vinduet), skal det bli godt å grave seg ned i kontroversiell ideologi! Lørdag kveld rommer også årets siste sommerfest, med mange spennende innslag.

Også kommer verdens søteste fadderbarn på besøk på søndag. :)

For øvrig gjorde jeg min borgerplikt i går, og oppfordrer alle å gjøre det samme (etter en ordentlig gjennomgang av alternativene, selvfølgelig)!

HildeSofie sa...

God morgen!
Her i Innlandet er det skikkelig høstfølelse, og jeg har aller mest lyst til å gjemme meg under et varmt ullpledd og drikke kakao. Men først må det jobbes litt! Dagens glamour er Ode á l'amour på halsen og Chanels Lotus Rouge på leppene.

Planer for helgen: det er et stort loppemarked på Gjøvik i morgen og søndag, så jeg må overbevise Kjære om at det er verdt å ta turen og lete etter fine skatter! Ellers: fikse opp leiligheten som skal selges, male en bokhylle som skal fylles med bøkene som foreløpig står i stabler, og gå tur i frisk høstluft. Og bake brød, oioi, vips ble helgen full, gitt :)

En riktig strålende helg ønskes alle - og for dem som ikke har bestilt Smalhans fra Alt Godt ennå: den anbefales. Strålende gave til studenter og andre som trenger tips til hvordan lage god mat uten at det koster skjorta!

Fagbibliotekaren sa...

Hei på en fredag.
Jeg har kommet meg på jobb etter flere dager med kraftig forkjølelse og feber. Men jeg innser at jeg erklærte meg frisk litt tidlig, så vender snart hjemover til senga atter en gang. Kjipt!
Kveldens fine planer med familiemiddag og kos er avlyst for min del, og jeg som hadde gledet meg så inderlig. Men sånn er det bare. Jeg skal spandere på meg en ny pose te, blomster og et magasin på vei hjem, kanskje det hjelper?
Hvis formen tillater det, håper jeg på kinotur i morgen og cafe-lunsj på søndag.
Riktig god helg til alle, og pass dere for lumske basselusker!

"The most boring woman ever" sa...

God helg. Lenge sia sist jeg har kommentert her. Skal innom biblioteket i dag:))

Glamorøs fredag her i dag, har reparert et maxi skjørt og tatt på meg perleøredobler, til ei sliten t-skjorte. :D

Ha ei fin fin helg fine du*

Alt godt sa...

God morgon! Dagens første møte er unnagjort, men før det, ein lang, fin morgon med kjæresten. Tolvåringen vart sendt avgarde til vestlandet i dag, på veg til bestemor og bestefar.

Det blir møter slag i slag i dag, men i kveld er det tradisjonell quiz på Bohemen. Det er lenge sidan sist, og vi gler oss. Dagens duft er Black Cashmere frå Donna Karan, mørk og fin haustduft.

Lykke til med bokoppakkinga til Elisabeth, vi hadde bokoppakking i går, og tre kasser gjekk til loppemarknaden på Ila skole som er denne helga. Der stikk vi nok innom, for å smake på vaflene og sjå om vi finn nokre skattar. så får vi gjere vårt beste for å ikkje kjøpe tilbake det vi har gitt. :)

Så koseleg at du likte kokeboka, barnebibliotekaren, eg har fått masse positive tilbakemeldingar, og er berre glad, glad, glad. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

S sa...

Så langt har dagen vært full av møter. Og det har gått greit. Litt lunsj nå, før jeg må gi gass og gjøre en innsats slik at jeg kan ta helg med god samvittighet. Igjen har jeg tatt på meg litt for mye, og jeg kjenner at jeg må trene på å tøyle engasjementet.

Trodde jeg skulle føle meg fiks i de klærne jeg tok på meg i dag, men litt vektnedgang gjør at de ikke sitter helt som de skal. Vektnedgang er dog å foretrekke. Dagens duft er Miracle fra Lancôme, og det kjennes rart å ikle seg andre dufter enn de typisk sommerlige.

I dag blir det rødvin mens jeg slanger meg på sofaen, i morgen fotballturnering og søndag ligger blank og stille....

Ha ei nydelig helg!

namnam sa...

God fredag! Strålende høstsol her i bartebyen, og det skal visst vare i hele helga. Yey! Den personlige glamouren består av fin parfyme, fine øredobber og fin bluse.
Helga er velsignet blank og fri for planer bortsett fra at jeg tenker å ta en bitteliten venninne med på kino og se Rio på søndag. Det blir kos!
God helg til alle dere glamorøse!

Line sa...

God fredag.Jeg sitter på jobb og glamouren består i skjørt og topp og fine sko, men mest av alt tanken på å forlate jobb om en times tid. Da er det hjem for å pakke sekken før jeg går til fjells. Jeg ser frem til ei helg i ro og fred med bær, lydbøker og musikk, alt i frisk fjelluft. Det er fint det.
God helg

Stine Arkeologine sa...

Tenk at det er fredag igjen! En ordentlig fin en også. Jeg trodde sommeren var helt over her jeg bor, men i dag sto jeg opp til strålende sol som ikke bare var fantastisk fin men også VARM! Derfor var det virkelig glamorøst å spise frokost barføtt på verandatrappa i dag, kanskje årets siste der. Og sykle til kontoret i t-skjorte etterpå - garantert årets siste i det antrekket for en frossenpinn som bare går uten ullundertøy to måneder i året.

Et lite tips for helga: gå på biblioteket og lån en god film! Hvorfor betale for å leie film i et døgn, når du kan låne gratis i en uke på biblioteket? Mye koseligere er det også! :-)

God helg!

Lovise sa...

Etter to måneders sykdom er det ikke mye glamor igjen her - men i dag har jeg tatt meg sammen og sminket meg lett, tatt på vakre perleøredobber og et skjerf! Og jammen hjalp det ikke litt også. God helg!
Lovise

Fioljenta sa...

God fredagsformiddag! Etter en lang uke med stor bekymring for stjålet post, stjålne penger og null internett i leiligheten, ser det ut til at ting endelig begynner å lysne.
Jeg har iført meg blomsterkjole, røde lepper og deilig parfyme, og i kveld venter middagsbesøk og fest. Hvilken glede! Helga skal brukes til pensumlesing, konsert og gode samtaler, og det er tross alt ganske godt å leve =) God helg alle sammen!

Britt Åse sa...

Her skinner sola, make up-en er forseggjort, og jeg dufter nydelig av Serge Lutens' Chypre rouge. Alle disse fakta bidrar til glamourfølelse, og det gjør også den nye, lille "utenpå-tskjorte"-jakka jeg nettopp ble ferdig med (å strikke), og som jeg er veldig fornøyd med, for ikke å snakke om felleslunch med min elskede, som også har hjemmekontor i dag.
I ettermiddag/kveld blir det en omgang med spinning, deretter rolig kveld, og i morra er det det årlige krabbelaget med gode venner. Gleder meg!
God helg til alle, til Glambibl i særdeleshet :-)

emma sa...

Jeg har startet glamouren med å gjøre huset helgeklart i går, fortsatte med å vinne jobbens vinlotteri i dag, og etter en siste innsats på jobb skal jeg løpe litt og så roe ned med yoga. I mellomtiden gjør mannen i huset klar hjemmelaget lasagne som nok skal nytes med nevnte vinflaske. Resten av kvelden går nok med til fotballkamp på TV og boklesing, og i morgen blir det nok telttur med fisking og boklesing i det fri.

berlinløvinnen sa...

Langhelg hver helg nå, glamorøst å alltid ha fri på fredager framover... Denne har foreløpig gått med til å øve på korsanger, lytte på radio, vaske tøy og hente og bringe store gutter til og fra diverse skoleturer. Klar luft og 15 pluss ute, blir både løpetur og titting på fotballkamp senere i dag.... Kos med nok en venn som jubilerer i helga. Til The glamorous: Ja, vi trenger å vise i nærmeste framtid at bibliotekene er liv laga for alle, hva ville livet mitt, og særlig ungdomstida, ha vært uten dem? Her har nye sfærer og meninger blitt introdusert, og det vil også forbli slik, forhåpentligvis fremdeles nær oss og "kostenlos", om velgerne vil... God helg!

trine sa...

En sen, men likevel glamorøs hilsen fra hovedstaden. Lange dager på jobb denne uken, men i dag var jeg effektiv og kunne gå hjem tidlig. Har ryddet og vasket leiligheten, nå er jeg klar for helg. Har Radio Glamourbibliotekaren på, leser Morgenbladet og drikker te mens jeg venter på min kjære. Helgen skal være sosial, både venner og familie skal inviteres på middag. Jeg håper jeg får tid til å lese litt mer i The Corrections av Franzen, det har blitt lite lesing etter at jeg begynte å jobbe igjen. Kanskje blir det tid til et loppis eller to også?

God helg, alle sammen!

Populære innlegg