fredag, september 02, 2011

Glamourbibliotekaren oppfordrer og utfordrer:Her kommer en hyggelig oppfordring, eller skal vi kalle det utfordring! Gå på biblioteket i dag, i morgen, eller ved første anledning i neste uke - lån en bok eller fem - og rapporter hva du lånte. Dette gjelder spesielt dere som ikke har vært der på en stund. Er dere med meg?

En egen post med kommentarfelt for rapportering av fangsten blir lagt ut over helga.

12 kommentarer:

Ine sa...

Jeg kom akkurat hjem fra biblioteket på Schous plass, og har med meg Egners Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Skal lese den i forbindelse med et fag på universitetet, og jeg gleder meg som bare det til gjensynet!

Maren sa...

Jeg kom akkurat også hjem fra biblioteket, med Klaus Hagerups "Alt er så nær meg" - om Inger Hagerup. Den er flott, og jeg er så glad for at jeg skal bruke den i studiene. Et stort hurrarop for bibliotekene, en av mine favorittplasser på jord.

Anonym sa...

Jeg har nettopp vært på biblioteket. Biblioteket her i Stavanger ligger midt i byen så her er jeg innom flere ganger i uken, vi har et fantastisk fint bibliotek! :) I dag lånte jeg en sannsynlig historie av Karin Alvtegen på lydbok, Villa Serena av Domenica de Rosa og DVD`en Rabbit hole. Tidligere denne uken lånte jeg Mellom oss av Ruth Lillegren som jeg skal lese fordi hun kommer til Kapittel festivalen senere denne måneden. Kapittelfestivalen er for øvrig også arrangert av biblioteket og er en veldig veldig bra litteraturfestival. Fullt program finnes her; www.kapittel.no

Ida Victoria sa...

Jeg var på biblioteket og lånte Kjerringer av Helene Uri på lydbok i går. Har stått på venteliste en stund nå, og endelig kom den! Jeg bruker biblioteket hele tiden, og bruker mappami veldig mye til å reservere/bestille bøkene jeg vil lese (høre). Fine biblioteket :)

Lille solflekk sa...

Har lånt en hel masse barnebøker... :)

Anaruh sa...

Jeg elsker biblioteket, og bruketr det flittig. Status nå er: leverte Puccinis La Boheme(CD) i går, har Jan Kjærstads Erobreren (bok) og Paul Austers The Brooklyn Follies (lydbok på engelsk) hjemme nå, og har planer om å låne The Picture of Dorian Gray (film) så snart min mann er tilgjengelig til å holde hånden min mens vi ser den :)

Høgskolebibliotekaren sa...

Tok utfordringen og kom meg på folkebiblioteket. Jeg fikk betalt utestående purregebyrer (en måte å sponse biblioteket på ;-D), fornyet noen bøker og lånte med meg en haug: Elisabeth George: This body of death, Eystein Hanssen: Giftstrøm, C.J. Sanson: Mørk Ild, Orham Pamuk: Snø, en bok om strikking av sokker og luer (det er snart jul) og to Jamie Oliver kokebøker, hvor jeg håper å finne oppskriften på noe jeg så han lage på en reprise på BBC i går.

Ha en riktig god helg!

Anonym sa...

Jeg skal låne Knausgård 5 på lydbok. Sjette boka er jo under prod.

Glamourbibliotekaren sa...

Flott, kjære lesere! Og tro nå endelig ikke at dette betyr at dere slipper å kommentere når "hva har dere lånt"-posten kommer! Det er jo der disse kommentarene egentlig hører hjemme :)

barnebibliotekaren sa...

I og med at jeg hadde jobbehelg, har jeg naturlig nok tilbragt noen timer på biblioteket i dag :-) Det er utrolig hyggelig å jobbe på lørdager,- folk er mer avslappet enn ellers, de har bedre tid både til å gresse i hyllene og småprate. Barnefamilier slår seg til i sofaen og leser bildebøker, og i disse dager er det også mange litt ukjente fjes som stikker innom for å forhåndsstemme. Det beste er tilbakemeldingene fra dem på hvor hyggelig stemning det er hos oss, og hvor gjerne de kommer tilbake. Hva jeg låner og leser for tiden er veldig ulikt, men jeg benytter anledningen til å anbefale "Ta vare på mamma"; en nydelig liten bok fra Korea, litt trist men fin, om en mor som forsvinner og familien hennes som forsøker å finne henne og forstå hvem hun egentlig var. Det var dagens anbefaling fra meg :-)

Anonym sa...

Jeg er generelt mye på biblioteket. Denne gangen lånte jeg Mofongo. Anbefales! ...og neste gang låner jeg kokeboken av samme forfatter. /Stine

Hege sa...

Jeg lånte ei bok om grisen Olivia og ei om Mummitrollet og en marsboer. Så lånte jeg Søtt og skarpt i glass og krukke. Nå blir det marmelade og syltetøy :)

Populære innlegg