søndag, juni 03, 2012

Søndag, juni og regn.

Slike regnfulle junisøndager elsker jeg! Da kan man virkelig kose seg inne med god samvittighet, for hagen blir jo allerede vannet fra oven.  

Man tager en praktfull easylistening-grammofonplatesamleboks fra Reader's Digest...plukker inn ferske urter fra hagen...varmer opp noen rundstykker...... og tenner opp i ovnen, koker te og finner fram en fin bok. Her om Tasha Tudors hage. 


4 kommentarer:

Girl living in Oslo sa...

Hei.
Regner her også...det er da man sitter inne med en stor kopp te og hører at det plasker ute :)

Ha en fin Søndag

Stine Arkeologine sa...

Mmm, ser nydelig ut alt sammen! Hagen deres også, så mye vakkert dere har fått til, og så langt alt har kommet! Men merkelig nok har peonene mine kommet like langt som de på bildet ditt, det er rart for her har bjørka bare museører ennå. En varm solvegg hjelper nok på. Jeg går og ser på de fine knoppene hver dag og er nesten litt forelsket..

Ha en fortsatt fin regnværsdag! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Girl living in Oslo: Takk det samme!

Stine Arkeologine: Takk for det, ja, det blir så fint her - jeg kan ikke fatte hvilket varp vi har gjort :) Varme solvegger er nok bra for peonene ja. Noen av mine får visst ikke nok sol, så jeg er litt spent! Har de på seks forskjellige steder i hagen, så det vil vise seg hvor de trives best.

Synne sa...

Slikt vær oppfordrer til kos! Jeg benyttet anledningen til å gå på kakaobar i dag. Regn = varm sjokolade, hoho!

Populære innlegg