torsdag, mars 23, 2017

Sesongen har startet!


Det er noe spesielt med den første tekoppen under morelltreet i hagen om våren. I går var det på tide, sola skinte og fuglene sang, og jeg tok med meg te og lesestoff og saueskinn ut. Kledde godt på meg (sju plussgrader er ikke sommertemperatur akkurat), tok på solbriller, og et bredt smil kom automatisk fram. Jeg gleder meg så vanvittig til treet blomstrer om fem-seks-sju uker eller deromkring! Da blir det nærmest daglige teselskaper under treet.


I bedene rundt meg så det sånn ut. Sesongdebut var det også for min yndlingste om våren - Orientens Paradis, hyppig omtalt i denne blogg, senest for et par uker siden da jeg kjøpte et hekto. Øynene går i kryss, den er så god!


Shortbread må man ha. Eller butter cookies. Eller smørkjeks om du vil. Disse er tilsatt Earl Grey. Lesestoff: Tina Feys memoarer og mitt faste hageblad, Lantliv Trädgård. Sol! Vår! Nå er vi i gang!
9 kommentarer:

Maja sa...

Dette så veldig hyggelig ut!

tea sa...

Herlig!
I Trondheim hadde vi Vivaldis fire årstider i går, på repeat gjennom hele dagen. Og i dag: snø. Får lage vår inne, tror jeg.

Stine Arkeologine sa...

Ja her våknet vi til full vinter igjen i dag, måtte forklare for minstemann at det er menneskene som har bestemt at mars er vårmåned, naturen vet ikke om det! I mellomtiden er det fint med bilder som dette som viser hva vi har i vente. ;-) Ser deilig ut!

Anonym sa...

Ser herlig ut! Blir ei stund til det er heilt vår på Lillehammer.

Ingrid G sa...

Dette så veldig hyggelig ut. Her er det vinter i dag. Som Stine over her sier: tydelig at det er menneskene som har bestemt at mars er vårmåned, naturen her vet ikke om det i alle fall. Men jeg har noe å glede meg til, og det er ikke altfor langt unna vår her heller nå. :)

Kristin sa...

Så fin bloggpost :-) Våknet til snøkaos i trønderhovedstaden, da var det fint å logge seg på og se vårlige bilder fra den andre hovedstaden. Takk for nydelig blogg og ha en fin torsdags kveld, Glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Å, hvordan er Tina Fey boka?

koristen sa...

Det ser helt herlig ut! I helgen skal jeg starte balkongsesongen med å rydde og vaske litt, og så skal jeg gjøre akkurat sånn. Men hvorfor har jeg ikke tenkt på å ta med saueskinnet ut, det forlenger jo sesongen :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Det er det alltid, det skal jeg love deg! :)

Teabooks: Ja, sånn er det i blant. Håper våren kommer for alvor snart til dere også!

Stine Arkeologine: Men egentlig er det jo nettopp dette som er vår. Uforutsigbart vær, vinter den ene dagen, strålende sol og varmt den neste. Tenk på Tante Tø i Elsa Beskows "Oles skitur", hun som kom og feiet bort vinteren når det passet som dårligst!

Fjellgata49: Kort ned ventetiden med en kopp varm sjokolade og en varm croissant på kunstkaféen! Beste jeg har smakt av sorten på veldig lenge.

Ingrid G: Hyggelig var det absolutt!

Kristin: Koselig at du liker bloggen, det blir jeg glad for å høre! Ha en fin helg!

Anonym: Morsom, jeg er jo stor fan av henne, og hun skriver bra.

Koristen: Saueskinnet er veldig kjekt å ha ute den første tiden! Min trofaste villsau er med ut hver vår :)


Populære innlegg