fredag, august 25, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Så var det fredag igjen! Og nå er det virkelig sen-sensommer. Her spiller vi Beatles-plater i dag, og jeg har en kanne med årets Darjeeling First Flush ved min side. Babyen leker med et puslespill i tre, og snart skal vi trille en liten tur. Mens hun sover i hagen etterpå, skal jeg sette meg i sola og spise frokost: ristet brød med rørt rips (egen!), te og dagens Klassekampen. Jeg er iført et knelangt dongeriskjørt og gulstripete langermet t-skjorte, en dråpe Rosa Flamenca bak øret, og mascara og leppestift som eneste sminke. 

Planene for dagen er helt løse, det blir pizza i kveld og vi har tenkt å være ute det meste av dagen. Fint!

Hva med dere? Få høre! 

Ha en fin fredag alle sammen!!

17 kommentarer:

Synne sa...

God formiddag! I dag består antrekket av et beige, kort skjørt, en svart topp og svarte knestrømper. (Nå som det er kjøligere om morgenen og om kvelden er det høysesong for knestrømper hos meg, hihi.) I dag skal jeg jobbe på hjemmekontoret fram til lunsj, og så skal jeg på vinsmaking på Majorstua etterpå. For øvrig får jeg lønn i dag, så jeg tror jeg skal benytte anledningen til å stikke innom Fromagerie og kjøpe noe godt! I kveld blir det middag med venner, og så skal helga tilbringes utenbys. Gleder meg!
Ønsker alle en god og glamorøs fredag!

Anonym sa...

Ny, lyseblå og hvitstripet søt skjorte kjøpt på salg. Glemte parfyme fordi jeg tok en tidligere buss for å kunne gå tidligere fra jobb. Skal hente to filmplakater (Stranger than Paradise, en film jeg elsker) som jeg har fått rammet inn. Slappe av i kveld (bortsett fra litt husarbeid). Kino i morgen. Fotball på søndag. Kanskje tenke på å ta inn oliventrær fra terrassen siden nettene begynner å bli kalde. Og plante om stauder i håp om at de kan overvintre.
Blir en bra helg! God helg!

Anonym sa...

Leser med glede Glamorøs fredag hver uke, men har ikke selv lagt inn kommentar på noen år nå. Fy skamme seg... Men nå er det skjerpings. Denne fredagen er spesiell glamorøs - i hvert fall innvendig... Jeg føler meg sterk og modig og har overkommet en liten"barriere". Jeg har nemlig vært helt alene på hytta i hele to dager nå (to netter..). Og jeg har kost meg så mye! Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så engstelig for det. Kanskje fordi jeg de siste 20 årene er vant med å ha mann og barn rundt meg - og tanken på å skulle være helt alene har virket litt skremmende. I dag kommer resten av familien ut - det gleder jeg meg til!
På mandag starter jeg i ny jobb - disse siste dagene har derfor gått med til å "nullstille" hodet litt, lese mye og tenke de gode lange tankene. Det skal bli skyfritt her i dag, foreløpig overskyet. Så fort sola titter frem skal både bikini og sommerkjole på. Nå gjelder det å nyte disse deilige sensommerdagene.
God fredag!

Maje sa...

God formiddag!
Dagens antrekk er jeans, ballerinasko og irrgrønn cardigan. Godt med litt farge! Liten dæsj med Marc Jacobs Daisy bak ørene i dag. Far kommer på middag i dag, og ellers er planen ganske løs for helgen. Litt husarbeid, lesing og en tur med min nye el-sykkel blir det nok. God helg, alle sammen.

S sa...

Fin fredag!
Tanken på at det er fredag gjør denne dagen glamorøs i seg selv. Ingen spesiell ytre glamourfølelse egentlig, men formen er sånn høvelig og om man sliter med helsa får man være glad for det. Har nok en grei arbeidsdag på kontoret med passelige mengder jobb, og hører på fin musikk mens jeg jobber, noe som er veldig hyggelig.

Går litt tidligere fra jobb og drar med en venninne på hytta. Gleder meg til langsom tid, prat, turer i fantastisk natur, god mat og vin. Har planlagt å trene yoga sammen, noe som også blir veldig hyggelig. (Jeg har stadig vansker med å prioritere egne behov, så dette er en fin øvelse i så måte...).

Og hei til anonym ovenfor som har overnattet alene på hytta - ja, det er ofte en terskel man må over, men du verden så godt det kan være!

Siste helga i august, tida flyr og høsten er i anmarsj. Ønsker alle ei flott helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Dagens antrekk er en lett dongerikjole med lange ermer, tynne strømper og lave, burgunderrøde skoletter. Neglene er plommefarget, og duften Coco Noir.
Planer for helgen er jobb, jobb og jobb, men jeg skal sikre tid til å slappe av litt også, med te og aviser, og få meg litt frisk luft i Ekebergparken. Og så får jeg besøk av en fin fyr, da :)
God helg til alle!

Anglofilia sa...

Uansett hvor fort disse ukene går, er det alltid velkomment med fredag! Til alt overmål er været fint her I vest. I følge avisa må man visst bare henge I og nyte helga, for på mandag braker det løs igjen med mer regn.Jada. Jeg er I ferd med å utvikle svømmehud!Føler meg for øvrig direkte prektig her jeg sitter, har gjort unna ukas andre joggetur. Nå er jeg nydusjet og dufter av Dzing!, en duft jeg alltid forbinder med Reykjavik om høsten. Og nå er det heller ikke lenge til jeg reiser tilbake dit. Helga blir rolig med litt husarbeid, litt god mat og vin, og masse lesing.Ønsker alle en riktig god helg!

Kjersti sa...

Fredag! Jeg har ikke kommentert på noen uker, kanskje mest fordi jeg ikke har så mye bra å fortelle om siden livet byr på litt for mange problemer (ikke utfordringer en gang, men rett og slett problemer...) for tida. Men i dag har jeg i hvert fall fortsatt godfølelse i kroppen etter en fantastisk konsert i går kveld. Jeg var på Vill jubel, i regi av Oslo kammermusikkfestival, og det var en stor opplevelse! Å høre The Borodin Quartet spille et av de vakreste musikkstykkene jeg vet, Borodins egne Nocturne - ja, lite slår det.....!

Stine Arkeologine sa...

Endelig, heldigvis fredag! Hele familien er skikkelig forkjøla, så antrekket er høyhalset lammeullsgenser, myk bukse og ullsokker, glamourert opp med et fint armbånd og flaskegrønn sløyfe i håret som komplementærfarge til min vinrøde nese. Minstemann hoster og snufser med favorittfilmen sin under dyne i sofaen og jeg prøver å skrive ferdig siste kapittel til ei bok. Til lunsj skal vi poppe popcorn og drikke sitronbrus, for det er lov når man er syk har vi bestemt. :-)

God helg alle sammen!

Annette sa...

Endelig fredag!
Denne uka har gått kjempefort, det tyder på at det har vært gøy på jobb og på fritida :-) Trives utrolig godt i ny jobb, og så er det fint å kjenne på at jeg har mye å bidra med på arbeidsplassen. Det gjør det ekstra godt å ta helg også!
Jeg har pyntet meg med et kongeblått skjørt til knærne, som min venninne Frøken Desibel har funnet til meg. Og så satte jeg håret i krøller etter en dusj i går, så det har fått godgjort seg over natten. Resten av antrekket er sort (som vanlig).
Dagens planer er noe løse, det blir nok samvær med samboer og søster og kanskje en løpetur.
God fredag ønskes alle!

Anaruh sa...

Hei fredagen!
Jeg har hjemmekontor, kjøpeblomster i vasene og en aldri så liten forkjølelse på gang. Enn så lenge sitter jeg faktisk her i pysjen, men skal straks gå og ta en dusj, for nå er dagens (telefon)møter overstått.

I ettermiddag skal vi ha barnebursdag for tiåringen; da kommer en gjeng gutter hit for å spise pizza og se Jurassic Park. I morgen er det Hvalstrandfestivalen og på søndag lurer jeg på om jeg ikke skal bake noe godt. Har tenkt på brownies en hel uke nå.

God fredag og god helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Dagens ytre glamour er ivaretatt av sort skjørt, sort jakke og sorte strømper - og blå joggesko! Chanel på leppene, Valentina på halsen, Kråkesølv på ørene pr Spotify. Indre glamour: Gleden over at det går bra med hunden, som måtte operere ei ulveklo tidligere i uka, gleden over et fantastisk koselig kveldsmatbesøk av gravid venninne i går, og gleden over å møte ei venninne fra Tromsø som er her i byen på studiesamling denne uka.

Helga skulle vært brukt på Saltfjellet, men på grunn av hundens fot/bandasje blir det heller snillere turer i mildere terreng i helga, tror jeg. Jeg skal male pinnestoler, bake ei kake, strikke litt (holder bl.a. på med en body til ei lita jente som kommer i desember) og kanskje lese ferdig The Mirador av Elisabeth Gille.

Og til den anonyme: Grattis med ny jobb, og med å ha brutt egen hyttebarriére!

Anonym sa...

Høres ut som helt herlige planer for dagen og helgen! På lektorkontoret går det også mot helg. Har i hvert fall nyvasket hår og den hvite blusen var nystrøket i dag morges, men rakk ikke makeup eller annen glamour. Nå koser jeg meg med et drops fra skuffen, titter innom her og planlegger tidlig hjemreise fra jobb. Best å gjøre alvor av det før nye oppgaver dukker opp, enten fra glemselen elelr i form av en hastetelefon eller ditto mail.. Ute kan jeg se at sola skinner. I helgen skal jeg jobbe med hus og heim både her og der, for vi er på flyttefot og i oppussingskaos og flyttekaos om hverandre. Og så jeg som er så avhengig av at alt er på stell hjemme - som en skikkelig homebody.. Det blir utrolig deilig å lande på det nye stedet etter hvert. Ønsker Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere en riktig god sensommerhelg! Hilsen Glamourlektoren

Stupedama sa...

Bedre sent en aldri! Vi landa i sommarhuset i går. Etter frokost gravde og fylte lillemann og jeg et nytt blomsterbed. Lillesøster fikk agere publikum, ikke så mye graving pågang når man kun er 4 mnd☺️ Etter lunsj baka vi boller til mormor skulle komme. Nå ligger mormor å leser for lillemann, lillesøster sover i armene mine og mannen spiller gitar. Så koselig! I morgen går turen til koster for å feire min svigerinne som har fylt 40 år i sommer.

.mette sa...

God aften. Startet dagen med langyoga - godt for kropp og sjel. Resten av dagen ble eg. ikke brukt til noe vettugt/nytting, bortsett fra å vaske en maskin med klær. Uka har vært krevende og jeg er ikke helt i toppform, men nå har jeg tatt på sorte tights, sorte ballerina, jeans skjorte/kjole og røde lepper. Vips - så ble alt så meget bedre! God helg folkens! Mette

IngSta sa...

Det kjekkaste i dag var definitivt å lage eplesyltetøy av epler frå eit for meg ukjent epletre i hagen på hytta. Det er visst første gang det bærer ein eplehaust av betydning ifølge gemalen som har lang fartstid i hyttehagen. Selvgjort er velgjort som det heiter på bokmål. Ytre glamour blei visst totalt gløymt i dag. Gleder meg til helg. Målet er å bli ferdig med eit babystrikketøy til ein liten gutt. Fin fredag alle i hop!

Anonym sa...

Hei! Min fredag var helt nydelig, jeg avspaserte og tilbrakte hele dagen i sola bakgården med Paul Austers "Moon Palace" som jeg fikk tips om her i fjor. Tusen takk for en utrolig fin blogg, jeg blir så glad hver gang jeg går inn og leser her, og kjenner at freden senker seg. Mitt beste råd mot en stresset dag er glamourbibliotekarens blogg! En lykkepille rett og slett :-) Det er så deilig å slippe jaget, men tvertimot få et godt råd om å bare sitte på en benk med en kopp te og ha det fint, sette pris på det en har. Det har jeg lært her :-) Ha en riktig god helg, alle som er inne og leser! Jeg føler meg som en del av et felleskap her selv om jeg ikke kommenterer så ofte! Klem fra Solvår.

Populære innlegg