lørdag, mars 04, 2023

I det siste

 


Jeg har fanget vinterlyset og skyggene



latt barna få ha det lille skapet i bokhylla til sine hemmeligheter



hatt teselskap med gode venner


og teselskap med seksåring og hennes egen lille tekanne og små kopper



sett gamle filmer


spilt plater


lengtet til Paris så ofte jeg kan


elsket mine bruktfunn og det gamle fine treskapet

 - og mye annet. 


Tusen takk for all jubel, kommentarer, fredagsrapporter, hjerter og meldinger i innboksen. Jeg blir nesten litt engstelig for å ha skapt for store forhåpninger, for jeg kan ikke love å oppdatere bloggen i like stor skala som i gamle dager. Men det er fint å ha dette stedet å komme tilbake til i blant, og nå er det jo faktisk tre år siden sist. 







12 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelige bilder. Jeg er så glad for å se deg her igjen, verden er ikke den samme uten <3

Katrine sa...

Jeg gleder meg til å se flere bilder fra det koselige hjemmet deres! Har dere flytta om mye eller pussa opp siden sist? Ser det annerledes ut? Gleder meg :)

Helene sa...

Så koselige og stemningsfulle bilder!

Sol sa...

Det er så fantastisk at bloggen oppdateres igjen! Jeg har så mange spørsmål, hva har du drevet med i denne tiden, bor du på samme sted, hvor store er barna dine blitt, hva jobber du med! Blir det en spørrerunde kanskje? :)

Håper du har en fin kveld!

Elisabeth sa...

Jeg er bare glad for å se at det er liv her innimellom. Ta det i ditt eget tempo, tenker jeg. Har vi ventet tre år, blir vi ikke borte, og vi tåler ujevn frekvens.

🌷Emma sa...

🌷Ikke bli engstelig du, alle her inne vet hva som viktigst og skal komme først. Slik er det for oss også. Og når du har tid kommer du innom og drysser litt vårvinter og påskeadvent glede rundt deg🐥🍃🌸. Jeg håper ikke du har forandret på noen ting jeg, det er det jeg liker best.

Ina sa...

Det bildet over den lille fine bokhylla, så nydelig det ser ut! Er det et trykk? Hvem er kunstneren?

Camilla H sa...

Så hyggelig at det er liv på bloggen igjen! Jeg har de siste månedene kost meg veldig med å lese i arkivet, og det har vært veldig fint. Men ekstra glad for å se nye innlegg her inne!

Men ikke stress! Ta det når du har tid og energi. Vi som følger deg blir nok bare glad for det som kommer, enten det blir ofte eller bare litt innimellom.

Glamourfarmasøyten sa...

Synes dere har det så fint hjemme. Hva er det fineste komplimentet du har fått av gjester om huset deres når de er på besøk? Veldig glad for at du er tilbake igjen, dette er den mest inspirerende bloggen jeg vet om :) (Ihuga følger på Instagram også selvfølgelig!)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Tusen takk, så hyggelig :)

Katrine: Ikke pussa opp, kanskje flytta sofaen litt fram og tilbake et par ganger slik vi gjør hvert år, men ikke noe utover det :D

Helene: Takk :)

Sol: oooi mange spørsmål :D Vet ikke om det blir spørrerunde med det første, kommer litt an på. Litt tidkrevende. Men det meste er som før! Rekker bare ikke å blogge om det :)

Elisabeth: Takk for forståelse :)

Emma: Takk for det :)

Ina: Det er et oljemaleri av Jens Mathisen. Veldig glad i det! :)

Camilla H: Så fint å høre at du har brukt arkivet! :) Takk for hyggelige ord!

Glamourfarmasøyten: Takk! Hyggelig :) Det fineste komplimentet er når gjestene sier noe sånt som "Dette er jo et ordentlig hjem!" - da blir jeg glad. Det er akkurat den følelsen jeg vil ha selv, og den jeg vil at andre skal få.

Maje sa...

Åh, så nydelig å se noen fine oppdateringer her igjen. Tror ikke du trenger å bekymre deg for at vi tror du begynner med daglig blogging igjen. Det er bare så koselig å få denne lille kunstpausen i ny og ne, med mimring og vårglede. Jeg digger denne bloggen - og folka som følger den. Nydelige positive kommentarer og glede over de enkle ting. Det er en motgift mot alt hva folk vanligvis får seg til å skrive i kommentarfelter. God påskeadvent! :)

Anglofilia sa...

Bare gjør som du føler for, du. Jeg er bare glad for atter å kunne forsvinne inn i dette normale, rolige universet i ny og ne. Med de triveligste kommentarene og generelt veldig lave skuldre. Bliss.

Populære innlegg