tirsdag, april 18, 2023

Endelig!

 


Dette har vi lengtet så inderlig etter! Vinteren var lang i år, hagesesongen kom riktig sent i gang. Men denne uka eksploderte våren, og gjett om vi var klare! Rake løv, finne fram hagemøblene - og det aller beste: Den aller første tekoppen under morelltreet, det stedet i hagen vi tilbringer aller mest tid på fra april til oktober. Her spiser vi alle måltider hele sommeren, så lenge det er oppholdsvær. Her har vi hageselskap så ofte det lar seg gjøre! 



Men i går altså: Den første hage-tekoppen for sesongen. Normalt sett ville innholdet vært Orientens Paradis fra Black Cat, men siden de har sluttet å produsere den (veldig synd!), ble det en annen moderne klassiker: White Temple fra Perchs. 




All klesvask må tørkes ute når det er sol og vind! Nattkjolen med hunder på er min datters favoritt, og den tilhørte meg da jeg var liten og var følgelig min favoritt også. Supermyk slitt bomull. 




Vi spiste like godt middag i hagen også. Et halvveis pådekket bord er her foreviget. 






Til slutt på denne fine dagen: En kveldstur i nabolaget. Møtte femten hunder med eiere, samt noen rådyr. Nydelig solnedgang. Bekkene flommer over av all snøsmeltinga. Små sommerhus skal snart åpnes for sesongen. Klyper meg i armen over å bo her, det er kort vei mellom postkortmotivene. 





2 kommentarer:

Camilla H sa...

Her jeg bor er det fortsatt snø og lenge til hagesesong. Men det gjør ingenting, for i går satt jeg ute med tekoppen på verandaen for første gang i år. Nå varmer solen virkelig. Himmelsk!

makrellprim sa...

Nydelige bilder! Det er en luksus å kunne bo i sitt eget ferieparadis. Jeg gjør selv det, og er så glad for at datteren min skal få vokse opp med gress under føttene og fuglesang i ørene. Men et spørsmål: det søte lille huset har du lagt ut bilder av før. Hvor ligger det, og hva slags hus er det? Ser litt "hytte" ut.

Populære innlegg