onsdag, april 19, 2023

Ta i bruk dine fine ting, dag 3:

 


Skjerf igjen! Så lett å glemme å bruke dem. Dette nydelige franske silkeskjerfet fikk jeg i bursdagsgave av ei venninne i fjor, hun kjøpte det på Galeries Lafayette og det er deres eget merke. Det er i burgunder, rosa og knallrødt, hvilket gir uante muligheter til å matche leppestift og neglelakk til det! Anything goes. Fint å ta det i bruk! Passer fint i aften, siden jeg skal i filharmonien.

4 kommentarer:

Frøken Desibel sa...

I dag har jeg funnet fram NTNU-ringen min. Den har blitt fint lite brukt de siste årene fordi jeg har hatt så hovne fingre pga. sykdom. Da er det ekstra gøy at den passer igjen:)

Clara sa...

Her ble det sminke i dag, fant frem en gammel øyeskyggepalett fra Dior som jeg (med skam å melde) må innrømme å ikke ha brukt på et par år. Det har vel strengt tatt gått ut på dato for lenge siden, men siden det er ganske tørt pudder, satser jeg på at det går bra likevel. Fargen hadde i alle fall ikke tapt seg, og jeg har store planer om å bruke paletten oftere. Føler meg svært så glamorøs med en dus lillatone (mauve?) øyelokk på jobb i dag.

Anonym sa...

Jeg gleder meg til skattejakt hver dag! Idag fant jeg en gullring som var konfirmasjonsgave fra tante og onkel. Og i letingen fant jeg også noen gamle briller som var dumpet i smykkeskuffen. Ingen kjære minner med brillene, men de ser bra ut.
Mvh SJ

Emma sa...

Raporten min kom visst ikke med i går så jeg prøver på nytt:
Så koselig å finne frem 2 fine Kockums hvite emalje
gryter med grønn kant som vi fikk til en bryllupsdag, men nesten ikke har turt å bruke.
Nå skal de få stå fremme og være med.

Populære innlegg