tirsdag, april 18, 2023

Ta i bruk dine fine ting, dag 2:

 


I dag falt valget på et smykke jeg kjøpte på et marked i Paris for en del år siden. Det er en slags blomst-formasjon med blå steiner, jeg tror jeg betalte én euro for det, og det er nok ganske gammelt - men sikkert ikke av høyere verdi, objektivt sett. Men for meg har det verdi. Nok en gang - det var fra en ferie i mitt elskede Paris, den er fra yndlingsmarkedet mitt hvor jeg alltid finner fine greier, og nå - etter noen år med småbarn hvor det å gå med halssmykker er en risikosport (aner dere hvor fort en lubben barnehånd klarer å rive av et kjede?) - er det ekstra herlig å kunne bruke smykkene mine igjen. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig! Jeg har ikke rukket å bli med på denne uka, ja, jeg kan fortsatt henge meg på, men - det er fint at det er en hel uke. Så jeg starter neste uke jeg! Og bruker heller disse dagene på å lete frem skatter jeg ikke lenger visste jeg hadde. Kanskje det blir en reiseminneuke hver dag for min del? En god ide å bære med seg gode minner og la de fortsatt virke gjennom en vakker gjenstand!

Frøken Desibel sa...

Gårsdagen kom litt brått på, men i dag har jeg funnet fram et par smykker jeg ikke bruker så ofte. Det ene er et enkelt og fint sølvarmbånd jeg fikk av min venninne i forlovergave da jeg var forloveren hennes for noen år siden, mottatt på Perch's om jeg ikke husker helt feil :) Det andre er ørepynt med en stein jeg ikke husker hva heter, noe i larvikittgata kanskje? Jeg fikk et par av ei anna venninne i bursdagsgave, men mistet den ene, så da dro jeg til Papaya og kjøpte et nesten likt par, hvilket jeg aldri har fortalt henne:D

Clara sa...

Jeg hadde helt glemt fine-ting-uka i går, men i dag har jeg funnet frem en ring jeg har arvet etter bestemoren min. Den er egentlig bittelitt for stor, men jeg er litt hoven i fingrene for tiden (for mye salt lakris?) så det går akkurat fint likevel. Vi hadde et nært forhold, og jeg savner henne ofte, så jeg kjenner at det er ekstra koselig å bruke denne ringen, siden jeg tenker på henne hver gang jeg ser den. :)

Anonym sa...

Nydelig smykke. Idag fant jeg frem den parfymen jeg alltid vender tilbake til. Jeg er egentlig ikke en parfyme-person, men denne vekker gode minner. Det er DKNY Be delicious fresh blossom.
Mvh SJ

Emma sa...

Så fint smykke, det minner meg om et glassmaleri.
I dag tok jeg frem en nydelig adressebok fra - 90 tallet.
Med alfabetisk register, og linjer til å fylle inn adresser og telefon nr.
Jeg skriver fortsatt brev og kort, jeg synes det er så koselig og har en egen liten boks til frimerker,
da passer det godt å ha en orntelig adresse bok også. Alt må jo ikke være på den mobilen..
Nå fører jeg inn navn og koser meg med hvor pent det blir💌

Populære innlegg