tirsdag, september 15, 2009

Detaljer fra mitt kontor

Vår fine Remington.
Jeg vet ikke hvor mange timer av barndommen jeg tilbrakte bak pappas gamle skrivemaskiner. Jeg lagde aviser og skrev brev og snek meg til å skrive med det røde båndet i blant.


Moteplansjene fra markedet i Trastevere. Jeg har ennå ikke rammet dem inn. Snart, snart.Ensidig litteratur.Og etter en times hagearbeid tok jeg med meg litt mynte inn og lagde te. Smask.


Mitt første kamera! Dette tar kvadratiske bilder. Må kjøpe film snart.
3 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Så hyggelig hjemmekontor! Man må vite å innrette seg når man jobber mye hjemmefra - eller bare skal pusle med diverse hjemmearkivering osv. Så heldig du er som har en så fin skrivemaskin! Jeg elsker utseendet, lyden, skriften som borrer seg ned i papiret og flyter litt utover.. Har ikke tall på alle de timer jeg satt på min herredskogmesterpappas hjemmekontor og skrev som liten. Hadde blant annet et prosjekt med å skrive av hele "Ingen steder som Bakkebygrenda"..!

Anonym sa...

Skrivemaskin var topp moro som barn! Jeg likte godt de tynne arkene man skrev på den gangen. Dessverre ble den gamle reiseskrivemaskinen stjålet fra boden for noen år siden, men oppgjøret fra forsikringen ga meg en fin iMac så alt i alt...

Dagens ting frem fra glemselen: sort ulljakke fra H&M Comme des garcons-kolleksjonen. Har hengt i skapet i 1 år nå fordi den er litt for lik en sort ulljakke jeg kjøpte i Frankrike. Så jeg vurderer sterkt å selge H&M-jakken. Men den bør bli brukt i hvert fall én gang først, og nå er det gjort.

Lille My

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Haha, ambisiøst med avskriving! :D

Lille My: En iMac har nok større bruksverdi uansett :)

Populære innlegg