onsdag, februar 06, 2019

Samlepost: Tekannene mine!


Karianne ønsket seg en egen post om tekannene mine! Jeg har jo skrevet om hver av dem før, så her er en samlepost. Øverst fra venstre: 


Jeg har et par-tre til, men det er disse sju jeg bruker oftest. 

5 kommentarer:

Sol sa...

Så mange fine og koselige tekanner du har. Fint at alle er i bruk synes jeg, det blir så ofte at man har sånne fine ting stående inne i skap eller bare til pynt fordi man er redd for å bruke dem, sånn er i alle fall jeg. Og dermed får jeg ikke brukt kaffeserviset jeg arvet etter bestemor. Men jeg skal bli flinkere. Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Å, sååå fiiine! Gøy med litt ulike kanner til ulike settinger :) Jeg har to kanner med en sil/beholder inni midten med "trykklokk" oppå. Dine er jo så koselige, iforhold til mine som er i gjennomsiktig glass. ikke holder mine så godt på varmen heller. Sikkert dumt spørsmål dette, men hvordan brygger du teen i disse? Tebladene rett oppi med sil i tuten eller koppen? Hvor får man tak i slike koselige tekanner? Jeg likte den gule og den hvite spesielt godt!

Anonym sa...

Herlig! Både dette og forrige innlegg er blant den typen innlegg jeg liker aller best i bloggen til Glamourbibliotekaren selv om "konkurransen" er knivskarp! ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Ja, man må bruke tingene sine, inni skapet gjør de jo ingen nytte! Lykke til med å ta i bruk kaffeserviset! You can do it! :D

Anonym: Ja, de er fine, enig :) Jeg brygger teen oppi kanna i ei sil - enten en sånn klype, eller en større a la denne. Det er selvfølgelig å ha tebladene løse i kanna og bruke en sil når man heller i koppen, men da blir teen for sterk ettersom den trekker og trekker til kanna er tom :) Ang. tekannene må du nok på bruktbutikk for å få tak i alle bortsett fra den hvite - den er i salg hos f.eks. Illum eller Backe i Grensen og lignende butikker.

Anonym: Takk for det! :) koselig at du synes det!

Susanne sa...

Det er utrolig trivelig og ikke minst solidarisk med tekanner ettersom det er en delemåte :) Flotte kanner du har. Man blir glad i kannene sine vet jeg av erfaring, og særlig siden de enten har eller får sin egen fortelling gjennom bruk!

Populære innlegg